Over ons

Onze Missie

Met passie voor luchtvaart en een diepgewortelde toewijding aan veiligheid, is Seaking-Koksijde een toonaangevende speler in de wereld van helikoptervluchten. Ons team van deskundige piloten en technici staat garant voor een ongeëvenaarde ervaring, zowel in de lucht als op de grond.

Wat Wij Doen

Bij Seaking-Koksijde zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van diverse helikopterdiensten. Van reddingsoperaties tot gespecialiseerde vliegtrainingen, wij zorgen ervoor dat elke missie veilig en efficiënt wordt uitgevoerd. Onze vloot is uitgerust met de nieuwste technologieën om aan de hoogste eisen van onze klanten te voldoen.

Ons Team

Ons toegewijde team is het hart van onze organisatie. Elke piloot, technicus en ondersteunend personeelslid deelt een gemeenschappelijke liefde voor de luchtvaart en is streng geselecteerd op basis van expertise en professionele vaardigheden. Samen streven we ernaar om elke vlucht tot een succes te maken.

Veiligheid en Kwaliteit

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. We hanteren strikte veiligheidsprotocollen en zorgen voor regelmatige trainingen en onderhoud van onze helikopters om te garanderen dat we steeds aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen. Kwaliteit is voor ons geen optie, maar een belofte aan al onze klanten en partners.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid tegenover de maatschappij en het milieu. Seaking-Koksijde zet zich in voor duurzame bedrijfsvoering en ondersteunt lokale gemeenschappen door middel van verschillende initiatieven en samenwerkingen.

Contacteer Ons

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Ons klantenserviceteam staat klaar om u te voorzien van alle benodigde informatie en om u te begeleiden bij het plannen van uw volgende helikoptervlucht.