Meer resultaten voor vertalen nederlands naar frans

   
 
vertalen nederlands naar frans
 
Beëdigde Vertalers En Tolken Voor Beëdigde Vertalingen In België.
Nederlands Frans, Spaans. Frans, Spaans Nederlands. Van en naar het.: Engels, Frans, Nederlands, Spaans. Brussel Bruxelles, Gent Gand, Dendermonde Termonde. Van en naar het.: Engels, Frans, Portugees, Spaans. Brussel, Charleroi, Namen Namur, Nijvel Nivelles. In verschillende combinaties van de volgende talen.:
auto verzekeren
Frans Vertaling Nederlands-Frans.
Frans Hals Museum, Haarlem. Frans overzees gebied. Frans station van verzending. NLFR: compliment maken. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
4C
Google Translate.
te koop tenerife
112 Vallei Het laatste 112 nieuws uit de Gelderse Vallei.
AMERSFOORT Op de A28 bij Amersfoort heeft vrijdag 14 december een aanrijding tussen twee voertuigen plaatsgevonden. Een auto is daar via een ander voertuig tegen de vangrail gebotst. Bij de aanrijding raakte één persoon gewond. Het slachtoffer is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd.
tweedehands auto
Reverso Context Vertaling in context van Nederlands naar Frans.
Zoekmachine voor vertalingen Nederlands-Frans, woorden en uitdrukkingen in Nederlands vertaald naar Frans met gebruiksvoorbeelden in beide talen. Werkwoorden vervoegingen in Frans, voorbeeld van uitspraak in Nederlands, woordenschat Nederlands-Frans. Het blijkt dat we problemen hebben met het verwerken van de data.
onroerende leasing
Persoonlijke begeleiding bij het stellen van uw financiële doelen Van Lanschot.
Bekijk de visie. Kansen in klimaat. Lees het artikel. Het jaarlijkse onderzoek in samenwerking met het CBS naar miljonairs. Lees Vermogend Nederland. Technologie kan empathie niet vervangen. lees het dubbelinterview. Hiervan hangt uw maximale hypotheek af. Blog van Olivier Linker.
rondreizen kroatie
Gids voor vandaag.
Vraag en antwoord. Net in Nederland. Volg de NPO. Algemene voorwaarden Privacy NPO id Gebruiksvoorwaarden NPO Start Plus Gebruiksvoorwaarden Cookiebeleid. Er is een fout opgetreden, probeer het later nog eens. Zet voor deze functie Gepersonaliseerde Diensten aan in de instellingen.
last minute nieuwpoort
Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.
Leuk om naar te kijken. Hier zie je alle videoseries van het Nederlands Openluchtmuseum: Les van Tess, Gruwelijk óf Lekker of test je kennis met één van de Ken je Geschiedenis video's. Bekijk alle video's.' De Canon in het onderwijs.
woordenboek

Contacteer ons