Op zoek naar vertalen van woorden?

   
 
vertalen van woorden
 
Aantal woorden tellen website Direct gratis Inclusief vertalen mogelijk. logo. logo. logo.
Wanneer je bij ons een offerte aanvraagt krijg je direct een indicatie van het aantal woorden op je website op basis van jouw sitemap en pagina selectie. Dagelijks vertalen onze vertalers 1250 woorden. Het is mogelijk om meer woorden per dag te laten vertalen.
backlink checker
Tekst vertalen en gratis online TRANSLATOR.EU.
engels - nederlands vertalen. Over de vertaler. Hoe werkt dat. Translator.eu is een meertalige online vertaler voor teksten en zinnen die u vertalingen in 42 talen met een zeer goed resultaat aanbiedt. Zij is verspreid over alle Europese landen en stelt een nuttig tool voor veel gebruikers die ervan altijd in de taal van een bepaald land gebruik kunnen maken. Voor de vertalingen gebruikt de machine de technologie en het woordenboek van de vertalingsleverancier van een hoge kwaliteit: Microsoft" Translator. De prioriteit van de vertaler is een zo goed mogelijk vertaling aan te bieden. Daarom wordt de woordenschat ervan in alle talen steeds uitgebreid. Voor het gebruik van de vertaler Translator.eu hoeft u zich niet in te schrijven, iedereen kan ervan zowel voor handels- als privé doeleinden gratis gebruik maken.
Siri vertalen: zo laat je Siri woorden en zinnen vertalen.
In totaal zijn er 40 taalcombinaties mogelijk. Helaas worden Nederlands en Vlaams niet ondersteund. Je zult dus nog steeds van en naar het Engels of vanuit een andere taal die je beheerst moeten vertalen met Siri. Vertalen met Siri gebruiken. Om te kunnen vertalen moet je Siri dus eerst instellen op Engels via Instellingen Siri en zoeken Taal. Vervolgens spreek je de woorden of zinnen in.
Onder Woorden - Intensiveringen, vergelijken en overdrijven in het Nederlands - zich vertalen in.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. zich vertalen in, veranderen in. De Nederlandse obsessie met Amerikaanse gettocultuur vertaalt zich in het succes van pimpen als nieuw Nederlands werkwoord.,
Vertalen Online - VERTAAL UW TEKST HIER!
Helaas kunnen machines en computers dat op dit moment niet. Bovendien kunnen zij, zelfs als zij woorden correct vertalen, geen grammaticaal correcte zin maken. Toch kunnen we vertaalde tekst in de meeste gevallen begrijpen, dankzij geavanceerde technologie. Wie heeft dit nodig? Deze site werd gecreëerd omdat er een groeiende behoefte is aan snelle, gratis, online vertalingen. Op één dag gebruiken honderden mensen onze site in plaats van een woordenboek om teksten, zinnen en woorden te vertalen. Als u een brief ontvangt in het Engels, Duits of een andere taal die u niet spreekt, of als u geïnteresseerd bent in internationaal nieuws of artikelen die in een vreemde taal zijn geschreven, kunt u die met behulp van onze website onmiddellijk lezen.
Zoekresultaten.
van der Sijs 2010, Nederlandse woorden wereldwijd, Den Haag; met aanvullingen uit Uitleenwoordenbank 2015. vertalen 'van' de ene taal in de andere overbrengen - Duits dialect vertalen 'van' de ene taal in de andere overbrengen; Javaans di pertal 'vertaald' Madoerees pērtal 'van' de ene taal in de andere overbrengen; Papiaments vertalen, vertaal 'van' de ene taal in de andere overbrengen.
vertalen Nederlands woordenboek - Woorden.org.
De verleden tijd van vertalen is vertaalde. Het voltooid deelwoord is 'heeft' vertaald'. Wat betekent vertalen? tekst overzetten in een andere taal'' en 'iets' in een andere vorm weergeven Hoe spel je vertalen? vertalen spel je V E R T A L E N Wat is een ander woord voor vertalen? Andere woorden voor vertalen zijn interpreteren, overbrengen, overzetten, translateren en vertolken. Woorden.org is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal.
Woordenboek Vlaams - Nederlands.
Woordenboek Vlaams - Nederlands. Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren.

Contacteer ons