Op zoek naar vertalen van woorden?

   
 
vertalen van woorden
 
Vertalen simpel snel woorden vertalen doe je via deze tool!
Vertaal via onderstaande tool eenvoudig woorden in verschillende talen. Zo weet je snel hoe Nederlandse financiele begrippen in een andere taal genoemd worden. Belang van woorden vertalen. Het juist vertalen van woorden is zeer belangrijk, wanneer u niet de juiste woorden gebruikt in een andere taal.
twilight-entertainment.nl
5 Nederlandse woorden zonder Engelse vertaling Babel Taalcursussen.
En ja, hoe omschrijf je dat eigenlijk? Het komt in de buurt van het Engelse 'cosy' of 'nice' atmosphere, maar omvat meer dan dat. Een mix van knusheid, warmte, liefde en plezier. Even lekker uitwaaien op het strand om je hoofd te legen en frisse lucht op te snuiven. 'Getting' some fresh air of 'go' for a walk to clear your head komen in de buurt, maar een échte vertaling is er niet in het Engels. Na een heerlijk diner nog even lekker aan tafel blijven zitten met een wijntje of kop koffie, een goed gesprek en de gezelligheid van het diner nog in de lucht. 'Lingering' after dinner dekt dan niet volledig de lading. En tijdens het natafelen ook nog even uitbuiken. Wat voor woord gebruiken ze in het Engels om te zeggen dat ze even moeten bijkomen van de maaltijd? En nee, 'outbellying' voldoet dan niet aan de essentie van het woord. Elke taal heeft zulke onvertaalbare woorden. Probeer je ze te vertalen, dan gaat de essentie van het woord vaak verloren.
https://www.bitcoinmeester.nl/xrp
Huh? Het vertalen van onvertaalbare woorden - Improve Your Business English.
De Nederlandse taal bevat een aantal onvertaalbare woorden. Vaak heb je niet door dat deze woorden niet te vertalen zijn, tot het moment dat je een anderstalig equivalent nodig hebt om uit te leggen wat de betekenis van een woord is aan iemand die de taal niet spreekt.
vertalen van woorden
Vertalen - 7 definities - Encyclo.
Het begrijpen, analyseren en uitdrukken van geschreven of gesproken materiaal in een andere taal dan de oorspronkelijke. Categorie: Functionele activiteiten informatieverwerkingsactiviteiten. Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10491.: Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.
Reverso Context Vertaling in context - Duits, Engels, Spaans, Frans, Hebreeuws, Italiaans, Portugees, Russisch, Nederlands, Arabisch, Japans, Pools, Roemeens, Zweeds, Turks, Oekraïens, Chinees.
Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees. Synoniemen Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees Oekraïens. Meer functies met onze gratis app. Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen, vervoegingen, educatieve spelletjes. Download onze app gratis. Dankzij onze zoektechnologie gebaseerd op een grote hoeveelheid tweetalige data ontvangt u vertalingen voor milioenen woorden en uitdrukkingen verwant aan uw context en vanuit werkelijke voorbeelden. Het blijkt dat we problemen hebben met het verwerken van de data.
vertalen Nederlands woordenboek - Woorden.org.
1 tekst overzetten in een andere taal. een tekst van het Spaans in/naar het Nederlands vertalen. 2 iets in een andere vorm weergeven. iets in daden vertalen. omzetten in goede bedoelingen vertalen naar concrete plannen. interpreteren overbrengen overzetten translateren vertolken. 5 definities op Encyclo. het omzetten van geschreven of gesproken informatie naar een andere taal. in een andere taal overbrengen vb: wie heeft dat Engelse boek vertaald? het omzetten om bruikbaar te maken vb: hij heeft zijn ideeën vertaald in praktische plannen. 1 In een andere taal omzetten 2 Interpreteren 3 Omzetten 4 Omzetten in een andere taal 5 Overbrengen 6 Overzetten 7 Traduceren 8 Translateren 9 Verdietsen 10 Ve. Het begrijpen, analyseren en uitdrukken van geschreven of gesproken materiaal in een andere taal dan de oorspronkelijke. Categorie: Functionele activiteiten informatiev. van de ene taal in de andere overbrengen Jaar van herkomst: 1526 WNT. Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met vertalen.:
Direct woorden vertalen via een handige macOS-optie - appletips.
Reparatie video's' Handleidingen Uitleg Apple diensten Homekit Alle FAQ's' Screencasts Mededelingen. De beste deals, kortingen en meer voor Apple liefhebbers Tips om je privacy te beschermen Haal alles uit Netflix, Disney, Prime en tv met deze tips Je oude Apple apparaten gereedmaken voor verkoop Tips over Whatsapp, Facebook, Twitter en andere sociale apps Uitgebreide tips voor Google producten, apps en diensten Kleine handige iOS tips die iedereen moet weten Nu een iPhone, iPad, Apple Watch, MacBook of iMac kopen? Nieuws Reviews Koopwijzer. Vandaag in de Mac App Store Vandaag in de iOS App Store App-reviews. Wie zijn wij? Steun appletips Contact Tip ons Adverteren Meldingen App. 16 juni 2019. Home Mac tips Mac: direct woorden vertalen via deze handige macOS-optie.
Woordenboek.eu - 65 talen - 1.325.000 woorden vertalen.
Arabisch woordenboek Bulgaars woordenboek Chinees woordenboek Deens woordenboek Duits woordenboek Engels woordenboek Esperanto woordenboek Fins woordenboek Frans woordenboek Fries woordenboek Grieks woordenboek Indonesisch woordenboek. Italiaans woordenboek Japans woordenboek Latijn woordenboek Noors Bokmål woordenboek Pools woordenboek Portugees woordenboek Roemeens woordenboek Russisch woordenboek Spaans woordenboek Tsjechisch woordenboek Turks woordenboek Zweeds woordenboek. Volledig overzicht van alle woordenboeken en 65 talen 65 vertaalwoordenboeken in beide taalrichtingen.

Contacteer ons