Op zoek naar vertalen tekst frans nederlands?

   
 
vertalen tekst frans nederlands
 
Coronavirus: meertalige informatie.
Naar aanleiding van aangepaste adviezen voor onder meer zwangere vrouwen pasten we op 25 februari de folder 'Laat' je vaccineren'' aan. Ook de instructies over hoe je het vaccin krijgt en wanneer je je niet kan laten vaccineren, zijn veranderd. De aangepaste folder is momenteel beschikbaar in 28talen. Bij sommige talen vind je ook fiches in beeldtaal. Bij elke folder vind je eerst de Nederlandse tekst en vervolgens de vertaling. Dat is volgens de richtlijnen van de Vaste Commissie voor Taaltoezicht. Je kan de folder per taal downloaden. In onderstaande zip-map vind je ze allemaal tesamen. Wil je de folders laten drukken? Kies dan de link met de drukklare bestanden.
denhazelaar.nl
Vertalen Frans Nederlands VertalenEngels.com.
De eenvoudigste en handigste manier om online tekst te vertalen is met vertalen Frans-Nederlands. Voeg hier tekst in 5000 tekens over. Laatste Frans naar Nederlands tekstvertalingen. Frans Nederlands Hendae ma porem. Nederlands Frans vierkant en cirkel. Nederlands Frans Is dit beschikbaar?
twilight-entertainment.nl
Vertaalbureau VertaalExperts - Topvertaling voor vriendelijke prijs.
Vertalen naar het Engels. Vertalen naar het Frans. Vertalen naar het Nederlands. Vertalen naar het Pools. Vertalen naar het Russisch. Vertalen naar het Spaans. Andere taal aanvragen. Een agrarische tekst vertalen. Een marketing tekst vertalen. Een juridische tekst vertalen. Een technische tekst vertalen. Een veterinaire tekst vertalen. Een website tekst vertalen. Ander vakgebied aanvragen. Home Martin Kapma 2022-06-24T10:14:2101:00.: Vertaalservice voor bedrijven, instellingen en overheden. Snel een topvertaling voor een vriendelijke prijs. Een korte vertaling kunnen wij vaak al binnen 24 uur leveren. Maar ook met een langere tekst kunt u snel verder. Een vertaling wordt altijd uitgevoerd door een professionele, native speaker vertaler met ruime ervaring. Dankzij onze kortingsprogrammas betaalt u nooit teveel voor een vertaling. Wij denken graag met u mee. Wij vertalen o.a. ANDERE TAAL AANVRAGEN. Wij nemen u een zorg uit handen. Dankzij ons wereldwijde netwerk van professionele en betrouwbare vertalers kunnen wij naar alle talen vertalen in bijna alle vakgebieden. Geboren en getogen in het land van de doeltaal weten onze vertalers als beste hoe een tekst op de juiste manier vertaald moet worden.
bitcoinmeester.nl
Duits vertalen Vertaalmachine.
Meer informatie over vertalingen vindt u in de vertaalmachine blog. U kunt bij ons ook gemakkelijk teksten online vertalen. Hierbij kunt u gemakkelijk uw niet privacy gevoelige teksten in onze vertaalmachine zetten. Hierdoor krijgt u direct een passend resultaat. Dit wordt natuurlijk niet vertaald door een vertaler, maar door een slim algoritme. Het is dan ook een goede manier om snel kleine teksten te laten vertalen. Denk hierbij aan e mails of korte teksten. Nederlands naar Duits vertalen, duitse zinnen vertalen of gewoon lossen woorden is met Devertaalmachine.nl een eenvoudige klus. De vertaalmachine vertaalt direct terwijl u typt uw Nederlandse zinnen naar het Duits. Vertalen via onze vertaalmachine is een geautomatiseerd proces en zal in de meeste gevallen ook prima voldoen om stukken tekst te vertalen uit tijdschriften, boeken en andere niet technische tekst bronnen. Indien u de vertaalmachine gebruikt voor professionele doeleinden kunnen wij geen garantie geven op de nauwkeurigheid hiervan. Het blijft belangrijk de vertaling te controleren op fouten. U kunt ook de tiijdsvorm van een woordt aanpassen om te zien of deze beter wordt vertaald door de vertaalmachine.
keyboost.nl
Gratis vertalen van Frans naar Nederlands!
Op DirectVertalen.nu kun je gratis vertalen, van en naar onder andere Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Dankzij DirectVertalen.nu heb je in no-time de juiste vertaling voor jouw tekst. Je bent hier op het goede adres! Vertel jouw vrienden dan over DirectVertalen.nu, via Twitter, Facebook of Google! Vertaling van jouw tekst in 43 talen! Vertaal Nederlands Engels. Vertaal Nederlands Duits. Vertaal Nederlands Frans. Vertaal Nederlands Spaans. Vertaal Engels Nederlands. Vertaal Engels Duits. Vertaal Engels Frans. Vertaal Engels Spaans. Vertaal Duits Nederlands. Vertaal Duits Engels. Vertaal Duits Frans. Vertaal Duits Spaans. Vertaal Frans Nederlands. Vertaal Frans Engels. Vertaal Frans Duits. Vertaal Frans Spaans. Vertaal Spaans Nederlands. Vertaal Spaans Engels.
Goede gratis vertaalmachine om eenvoudige en snel Nederlands online vertalen naar diverse talen zoals Engels Duits en Frans. OnlineVertaalmachine.nl.
Eenvoudig en snelle online vertaalmachine voor onder andere Engels, Duits, Frans en vele andere talen. Op deze website kunt u eenvoudig uw tekst vertalen naar diverse talen. Kies in het menu de gewenste vertaling en vertaal uw Nederlandse teksten naar de door u gewenste taal. Op dit moment bieden wij vertalingen naar Engels Duits en Frans aan. Binnenkort wordt dit uitgebreid met meerdere andere talen. De vertaling is real-time dus u hoeft niet op vertaal" te klikken. U kunt gewoon uw tekst typen en de vertaling zal automatisch verschijnen zodra u stopt met typen. Type hieronder de originele Nederlandse tekst. Type hier de tekst die u wilt vertalen. Hier verschijnt automatisch de Engelse vertaling. De vertaling van de tekst verschijnt automatisch zodra u stopt met typen.
Gratis Online Vertaler Woordenboek HTML Translate OpenTran.
Snel vertalen naar vrijwel elke taal van de wereld kan verrichten elektronische online vertaler woordenboek Opentran. Met zijn hulp is het mogelijk om te vertalen van een woord of een tekst van het engels, frans, spaans, italiaans, duits, Japans, Chinees en andere talen in real-time. Met een online vertaler het woordenboek het is mogelijk om geen gebruik te maken van de diensten van een vertaalbureau. Naast deze is een gratis service, en, daarom, is beschikbaar voor iedereen. Er zijn verschillende types van online vertalers en woordenboeken. Bijvoorbeeld, een kleine nederlands-duits, duits-nederlands, nederlands-engels, engels-nederlands, nederlands-frans, en andere online vertalers, waarmee u kunt snel en eenvoudig woorden vertalen en teksten van enkele van de meest populaire talen: nederlands-engels, nederlands-duits, frans, nederlands, duits naar het engels en Vice versa.
Lokkerbol Linguistics Be√ędigd tolk en vertaler Frans en Spaans Vertalen.
Daarom zal ik voornamelijk in het Nederlands vertalen. Maar in enkele gevallen afhankelijk van de tekst en het doel van de vertaling verzorg ik ook vertalingen van Nederlandse teksten naar het Frans of Spaans. De vertalingen worden gereviseerd door een vertaler met moedertaal Frans of Spaans.

Contacteer ons