Zoeken naar woordenboek vertalen

   
 
woordenboek vertalen
 
woordenboek
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
marketing woordenboek
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
Leningen groeperen
Italiaans-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Italiaans of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine. Duizenden vertalingen in zinsverband kun je raadplegen in het zinnenboek. Ontbreekt er iets in het woordenboek en wil je het toevoegen?
airco
woordenboek Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Dat staat niet in hun woordenboek. Ce sont des mots qui ne font pas partie de leur vocabulaire." Tact en discretie staan niet in je woordenboek. Tact et discrétion ne sont vraiment pas dans ton vocabulaire." Ik gaf mijn broer een woordenboek.
hoeveel brandblussers per m2
Engels-Frans woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Engels naar Frans met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Engels of de woordenlijst Frans. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
woninglening simulatie
Spaans-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Spaans of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine. Duizenden vertalingen in zinsverband kun je raadplegen in het zinnenboek. Ontbreekt er iets in het woordenboek en wil je het toevoegen?
duits
Woordenboek vertalen woordenboek definitie in het Online Woordenboek.
boek met woorden in alfabetische volgorde waarin je kunt opzoeken wat woorden en uitdrukkingen betekenen of hoe je ze in een andere taal kunt vertalen dictionnaire mannelijk een woordenboek Nederlands-Duits un dictionnaire néerlandais-allemand. woordenboek dat de herkomst van woorden verklaart un dictionnaire étymologique.
Nederlands-Frans woordenboek Vertalen.nu.
Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Frans. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine. Duizenden vertalingen in zinsverband kun je raadplegen in het zinnenboek. Ontbreekt er iets in het woordenboek en wil je het toevoegen?

Contacteer ons