Meer resultaten voor woordenboek nederlands italiaans

   
 
woordenboek nederlands italiaans
 
Prisma Pocket Woordenboek Nederlands Italiaans met CD-Rom Talendomein.nl.
Taalcursussen in 138 talen! Meest populaire talen. Prisma Pocket Woordenboek Nederlands Italiaans met CD-Rom. Prisma Woordenboek Nederlands-Italiaans CD-ROM. Dit woordenboek Italiaans bevat 34.000 Italiaanse trefwoorden en duizenden voorbeeldzinnen. Het meest uitgebreide pocketwoordenboek met betrouwbare informatie over het Italiaans van nu.
Springkasteel
Italiaans Wikipedia.
Het aantal sprekers van het standaard-Italiaans in Italië bedraagt ongeveer 30 miljoen. 2 Taal en dialecten. 4 Italiaanstalige landen. 6 Enkele Italiaanse leenwoorden in het Nederlands. 6.1 Eten en drinken. 7 Externe links. De oudst bewaard gebleven geschreven teksten in het Italiaans stammen uit de 10e eeuw.
ifta.fr
Athenaeum Boekhandel Van Dale Middelgroot woordenboek Nederlands-Italiaans, niet bekend.
Van Dale Middelgroot woordenboek Nederlands-Italiaans Met maar liefst 343.000 actuele betekenissen, voorbeelden en vertalingen en 320 informatieve kaders is dit Van Dale Middelgroot woordenboek Nederlands-Italiaans de beste keuze voor gevorderde taalgebruikers, waaronder scholieren in het middelbaar onderwijs, studenten aan hogeschool of universiteit en taalcursisten.
puzzels
Italiaans Talen.
Van Dale Taaltrainingen. Taaltrainingen zakelijk Nederlands. Taaltrainingen zakelijk Engels. Van Dale Vertaalbureau. Van Dale Online. Dikke Van Dale. Van Dale Online. Van Dale Online op school. Van Dale Online Professioneel. Van Dale voor NT2. Showing results for.: Search instead for.: Bekijk alle resultaten. Van Dale NL. Van Dale BE. Bekijken als Rooster Lijst. Items 1 12 van 17. Je leest momenteel pagina 1. Sorteer op Positie. Van Dale Beeldwoordenboek op reis Italiaans Paperback. Van Dale Online professioneel Italiaans kwartaaltoegang. Van Dale Online professioneel totaal weektoegang. Van Dale Online professioneel totaal jaartoegang. Van Dale Online professioneel totaal maandtoegang. Van Dale Online professioneel Italiaans jaartoegang. Van Dale Grammatica Italiaans Paperback. Van Dale Middelgroot woordenboek Nederlands-Italiaans Paperback.
leningen
Prisma woordenboek Nederlands-Italiaans 9789000356522 Paperback Woordenboeken.
Reserveer alvast een exemplaar. Vul je gegevens in. Je ontvangt een email met de download link. Klik op de link in de email om de download te starten. Waar wilt u Prisma woordenboek Nederlands-Italiaans kopen? Selecteer een van onderstaande winkels.
Van Dale Middelgroot woordenboek Nederlands-Italiaans Boeken.
Van Dale Middelgroot woordenboek Nederlands-Italiaansbr/ br/Dit Van Dale Middelgroot woordenboek Nederlands-Italiaans bevat informatie over alles wat je moet weten om in de praktijk goed Italiaans te kunnen begrijpen, spreken of schrijven. Het is heacutet; woordenboek voor studie, bedrijf en intensief thuisgebruik.br/br/ Actuele en adequate woordenschatbr/ Lay-out met steunkleur, dus snel vindenbr/ Inhoud: 65.000 trefwoorden, bijna 300 informatiekaders, overzicht onregelmatige werkwoorden en tips voor correct taalgebruikbr/ Bladzijden: 1.275 gebonden, harde kaftbr/.
Woordenboeken. Email. Facebook. Instagram. Pinterest. RSS. Twitter.
Als je een Italiaans woord wilt opzoeken of vertalen, of andersom, is het online woordenboek van Lo Cascio een aanrader. Het is ook als CD te koop, maar het voordeel van de online versie is dat je het op meerdere devices kunt raadplegen.
Langenscheidt Lilliput woordenboek Nederlands-Italiaans.
Langenscheidt Lilliput woordenboek Nederlands-Italiaans. Taalkunde, woordenboeken, Italiaanse taalkunde Taal. Nederlands, Italiaans Serie. Langenscheidts Lilliput Uitgever. Langenscheidt KG, Berlin-Schöneberg Verschenen. 671 pagina's, 51 mm Aantekening. Omslag vermeldt tevens een hoofdletter L. Vraag dit boek aan bij de Bibliotheek. Bekijk in Delpher.

Contacteer ons