Op zoek naar zin vertalen?

   
 
zin vertalen
 
zin - vertaling Nederlands-Engels inclusief voorbeelden.
to think to oneself. I meditate meer vervoegingen van to meditate. brouwen, peinzen, zinnen, beramen, uitbroeden ww. I plan meer vervoegingen van to plan. aanspreken, aanstaan, behagen, bevallen, liggen, lijken, zinnen ww. I appeal meer vervoegingen van to appeal. Voorbeelden in zinsverband. Deze zin niet vertalen!
zin vertalen
Zinnen in het Spaans vertaald uit het Nederlands.
zin frase, propósito, objeto, razón, oración, intención, fin, objetivo, finalidad, blanco, deseo, voluntad, placer, agrado, sentido, significado, signification, acepción, aceptación, sentido corporal, significación. Uitgebreide vertaling voor zinnen Nederlands in het Spaans. zinnen de zelfstandig naamwoord, mv. de zinnen volzinnen. la frases; el sentidos; la oraciones.
zin vertalen
Google Translate verbetert vertalingen Vertaalbureau Perfect.
Het huidige model is het PBMT-systeem. De zoekmachinegigant zegt dat de kwaliteit van Google Translate met 55 tot 85 procent omhoog gaat door deze update. Bovendien zou het GNMT-systeem in sommige gevallen resultaten opleveren die een menselijke vertaling zou kunnen evenaren. Toch houdt men nog een slag om de arm wat betreft de kwaliteit door nog niet te spreken van 'perfecte' vertalingen en dat deze nieuwe methode ook nog tot fouten leidt. Taalcombinatie: Te vertalen zin: Huidige vertaling: Nieuwe vertaling: Menselijke vertaling.:
zin vertalen
Microsoft Translator: simpele zinnen vertalen met je Android. Android Planet.
Houd in de app het microfoontje vast, spreek een zin en je krijgt direct een vertaling die de app desgewenst kan uitspreken. Ook op een Android Wear-horloge kun je zinnen vertalen, al is het alleen mogelijk om ze met een smartphone uit te laten spreken. De Android Wear-smartwatches die momenteel op de markt zijn, hebben namelijk geen speaker. Verder kun je met de smartphone-app bepaalde vertalingen opslaan voor later gebruik, zinnen intypen voor als er veel omgevingsgeluid is en vertalingen knippen en plakken naar andere apps. Het werkt allemaal relatief vlekkeloos en vanuit de app is het gemakkelijk om talen aan te passen. Steun Android Planet. Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Microsoft Translator is gratis beschikbaar in Google Play en met 5,3MB, een vrij kleine download.
zin vertalen
Nieuwe Google Translate snapt oer-Hollandse zinnen nog steeds niet goed Tech AD.nl. Weer. TV-Gids. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Quote. Volledig scherm. Quote. Play. Play. Play. AD logo. F
In een blogpost legt de technologiegigant uit dat de nieuwe Google Translate gebruik maakt van Machine Learning, een techniek waardoor de computer zelfstandig beter leert vertalen door een zeer grote hoeveelheid menselijke vertalingen te bestuderen. Google introduceerde deze techniek in september 2016 en zei toen dat het gebruik zorgde voor een significante vermindering van vertaalfouten. De nieuwe Google Translate lijkt goed te werken, als we kijken naar een voorbeeldtekst van Google. De oude vertaler maakte van de Engelse zin 'The' next time you use Google Translate, you might notice that the translation is more accurate and easier to understand'' het volgende: 'De' volgende keer dat u gebruik maken van Google Translate, merk je dat de vertaling is nauwkeuriger en gemakkelijker te begrijpen'.
Spaanse taal: zinnen in het spaans.
Spaanse zinnen over liefde en gevoel, liefde, vriendschap, blij, gelukkig, boos. Spaanse zinnen over gezondheid, ziek, gezond, pijn, koorts. Spaanse zinnen tijd en datum, hoe laat is het, welke datum. Spaanse zinnen voor in de winkel, hoeveel kost het, heeft u ook.
Zin vertalen Frans - Nederlands. Bokt.nl.
Re: Zin vertalen Frans - Nederlands. Geplaatst: 04-08-12 08:22.: Lara, de tekst staat zo op een lintje van Team Lucky. Zal zo nog eens kijken of ik het goed overgetypt heb maar dat weet ik eigenlijk wel zeker. Re: Zin vertalen Frans - Nederlands.
Zinnen vertalen in vele talen bij Aabévé Vertaalbureau.
Het zal u ongetwijfeld wel eens zijn overkomen: u moet snel enkele zinnen vertalen van het Nederlands naar het Duits. Of van het Engels naar het Nederlands, of van het Spaans naar het Engels. De meeste mensen kiezen voor de makkelijkste manier en gaan naarGoogle Translate. De uitkomsten daarvan zijn soms redelijk tot goed, maar vaker schieten de tranen in de ogen bij het lezen van een vertaling. Want wat Google Translate niet in de database heeft zitten, kan het ook niet vertalen. Dus in dat geval blijft de brontaal staan of krijgt u een vertaling die nergens op slaat. Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding. Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd. Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertijd. Zinnen vertalen, zoals Duitse of Franse zinnen.

Contacteer ons