Op zoek naar woorden vertalen nederlands frans?

   
 
woorden vertalen nederlands frans
 
Lijst van Franse woorden en uitdrukkingen in de Nederlandse taal - Wikipedia.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Dit is een lijst van Franse woorden en uitdrukkingen die in de Nederlandse taal worden gebruikt. Vlaamse dialectwoorden ontleend aan het Frans zijn daar niet bijgerekend. Woorden in vernederlandste vorm met een duidelijk Franse oorsprong zijn wél in de lijst opgenomen. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. A bewerken brontekst bewerken. bijvoorbeeld 10 à 15 exemplaren tot, aan abattoir. schuilhokje afdak, accent. tongval, klemtoon, nadruk abonnement. intekening op een geregelde ontvangst van bijvoorbeeld een tijdschrift accent grave, aigu, circonflexe. de diakritische tekens acces. Fr: accès doorgang bijvoorbeeld langs een militaire linie accorderen. Fr: accorder mee akkoord gaan affaire. Fr: affaire, oorspronkelijk à faire te doen, zaak, buitenechtelijke relatie allee. Fr: allée laan allez. vooruit, kom op alimentatie. Fr: alimentation levensonderhoud eigenlijk: voeding allure. liefhebber in het Nederlands vooral: niet professioneel ambassade.
denhazelaar.nl
Vertalers Nederlands Frans Vinden.
Vertaalmachine Nederlands Frans Zinnen. Vertaler Nederlands Frans Zinnen. Vertalers Engels Nederlands. Nederlands Genootschap Van Vertalers. Google Woordenboek Nederlands Frans. Vertaal Nederlands Frans Zinnen. Google Translate Frans Nederlands. De gratis service van Google kan woorden, zinnen en webpagina's' onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan 100 andere talen. Nederlands Frans vertalen TRANSLATOR.EU. Hoewel Frans een Romaanse taal is, nederlands frans vertalen. tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen. Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken. Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op vertalen. Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van. Gratis vertaalsite voor vertalen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer.
twilight-entertainment.nl
Siri vertalen: zo laat je Siri woorden en zinnen vertalen.
De mogelijkheid om woorden en zinnen te vertalen met Siri komt bijvoorbeeld van pas als je op vakantie bent. Wil je weten hoe je in het Italiaans een pasta met tomatensaus en kaas bestelt, dan hoef je dat alleen maar aan Siri te vragen. Siri spreekt de vertaling hardop in het Italiaans uit en je kunt deze vertaling zo vaak als je wil opnieuw laten voorlezen. Een klein nadeel: het werkt nog niet in het Nederlands. Apple heeft ook een eigen Vertaal-app voor de iPhone en iPad. Dit werkt vergelijkbaar met Google Translate. In onze aparte tip lees je meer over deze app en hoe je het gebruikt. Zo gebruik je de Vertaal-app op je iPhone en iPad. Met de Vertaal-app kun je teksten vertalen naar allerlei talen onderling.
bitcoinmeester.nl
Reverso Context Vertaling in context van Nederlands naar Frans.
Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen. Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso Corporate." Download for Windows. Inschrijven Aanmelden Aanmelden met Facebook Aanmelden met Google Aanmelden met Apple. العربية Deutsch English Español Français עברית Italiano 日本語 Nederlands Polski Português Română Русский Svenska Türkçe 中文." class option" mobileapp grey-item" Download onze app gratis. Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso Corporate Meer. Vertaal woorden en uitdrukkingen in Nederlands-Frans. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees. Synoniemen Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees Oekraïens. Meer functies met onze gratis app. Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen, vervoegingen, educatieve spelletjes. Download onze app gratis. Dankzij onze zoektechnologie gebaseerd op een grote hoeveelheid tweetalige data ontvangt u vertalingen Nederlands-Frans voor milioenen woorden en uitdrukkingen verwant aan uw context en vanuit werkelijke voorbeelden. Zoekmachine voor vertalingen Nederlands-Frans, woorden en uitdrukkingen in Nederlands vertaald naar Frans met gebruiksvoorbeelden in beide talen. Werkwoorden vervoegingen in Frans, voorbeeld van uitspraak in Nederlands, woordenschat Nederlands-Frans.
https://dominidesign.com/
Vertalen Frans Nederlands online.
Online vertalen Frans Nederlands. Vertaling van Frans naar Nederlands. 67 stemmen, beoordeling: 4.3/5. Een gratis vertaler voor Frans-Nederlands om losse woorden, zinnen en korte teksten te vertalen. Voer de Frans tekst in het bovenste venster in om te vertalen van Frans naar Nederlands.
seopageoptimizer.nl
Tekst in een andere taal vertalen - Microsoft Ondersteuning.
Outlook ziet u de vertaling in het contextmenu dat wordt weergegeven. U kunt ook tekst selecteren en met de rechtermuisknop klikken om te vertalen naar de gewenste taal wanneer u een e-mailbericht op stelt. Wanneer u op de vertaalde tekst klikt, kunt u deze invoegen in het bericht dat u schrijft. Zie Nieuwe vertaalfuncties aankondigen in Outlook voor meer Outlook. Opmerking: Automatische vertaling en intelligente vertaalsuggesties zijn alleen beschikbaar voor Exchange Online postvakken. Word voor Microsoft 365 maakt het eenvoudig. In Word voor Microsoft 365 wanneer u een document opent in een andere taal dan een taal die u in Word hebt geïnstalleerd, wordt in Word op intelligente wijze aangeboden om het document voor u te vertalen. Klik op de knop Vertalen en er wordt een nieuwe, machine-vertaalde kopie van het document voor u gemaakt. Woorden of woordgroepen vertalen in Word, Excel of PowerPoint.
keyboost.nl
Hoeveel kost een vertaling? Tarieven Vertaalbureau Perfect.
Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. We selecteren de best passende native vertaler. Een goede match kunnen we vinden in ons ruime netwerk aan vertalers. We kijken naar ervaring binnen jouw sector of de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm. Ontdek onze volledige werkwijze. Vertaalbureau voor ieder vakgebied. Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt. Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen.
vertaling Nederlands woordenboek - Woorden.org.
Dat boek is een Engelse vertaling van de oorspronkelijk Franse versie. copy Kernerman Dictionaries. interpretatie overzetting vertolking. 4 definities op Encyclo. iets dat vertaald is. 1 Interpretatie 2 Omzetting 3 Overzetting 4 Translaat 5 Translatie 6 Versie 7 Vertaald geschrift 8 Vertaald stuk 9 Vertolking 10 Weergave. Tekst die is omgezet in een andere taal dan waarin hij oorspronkelijk werd geschreven. Wanneer daarbij niet is gestreefd naar een zo nauwkeurig mogelijke letterlijke ve. Tekst die resulteert uit de omzetting in een andere taal dan waarin hij oorspronkelijk werd geschreven, waarbij op een of andere manier datgene wat als belangrijk gezien. Toon uitgebreidere definities. Deze woorden beginnen met vertaling.: vertaling poep vertalingen vertalingsbureau. Deze woorden eindigen op vertaling.: computervertaling leenvertaling Statenvertaling doorvertaling homerusvertaling bijbelvertaling simultaanvertaling. Schrijf je samenstellingen van de titel van een boek met een hoofdletter? Zie Ulyssesvertaling ulyssesvertaling. Vertaal je iets in het Nederlands of naar het Nederlands? Zie Vertalen in naar uit. Vraag Antwoord voor je slimme speaker. Is het 'de' vertaling'' of 'het' vertaling'? Het is 'de' vertaling', want vertaling is vrouwelijk. Als je het aanwijst is het 'die' vertaling'. Wat is het meervoud van vertaling? Het meervoud van vertaling is vertalingen.

Contacteer ons