Op zoek naar vertaling nu zinnen?

   
 
vertaling nu zinnen
 
Linguee: menselijke vertalingen nu ook voor Nederland review.
Google Translate kiest veelal voor een letterlijke vertalen. Een voorbeeld: Hij" zette zijn schouders er onder" wordt omgezet in he" put his shoulders to the." Linguee werkt anders. Deze dienst geeft ook vertalingen, kan als woordenboek fungeren, maar geeft daarnaast voorbeeldzinnen waarin de door jou ingevoerde woorden in een bestaande context geplaatst weergegeven worden. Je kunt dan zelf zien welke context past bij wat je vertaald wilt hebben en bij de vertalingen dus zien hoe dat er in een andere taal uitziet. Hij" zette zijn schouders er onder" via Linguee.: Je ziet links de letterlijke vertaling van de losse woorden, maar recht zit de toegevoegde waarde: er worden uit allerlei teksten op internet voorbeeldzinnen getoond waarin de combinatie van de door mij gekozen woorden getoond wordt. Er zitten ook zinnen bij waarin de uitdrukking ergens" je schouders onder zetten" op de door mij bedoelde manier gebruikt wordt en zo kan ik zien hoe ik het in het Engels zou kunnen zeggen.
twilight-entertainment.nl
Vertaal.nu - alles over taal vertalen.
Alles over taal vertalen. Zoeken naar: Zoeken. Zoeken naar: Zoeken. Betekenis opzoeken NL EN. 27 maart 2020. Een lockdown is een situatie waarin het veiliger is om. Wat betekent een lockdown? 1 maart 2020. Kunst Kunst is een divers scala aan menselijke activiteiten in. Wat is kunst artistiek? 13 juli 2019. Wat zijn competenties? Competenties zijn de combinatie van meetbare kennis.
bitcoinmeester.nl
Vertalen, tolken, lokaliseren en lokaliseren - Powerling.
Onze kantoren zijn strategisch gevestigd in Frankrijk Parijs Lille, Nederland Amsterdam, de VS Boston, MA en Hong Kong! Zij werken met ons. Powerling is sinds 2002 ISO-gecertificeerd. ISO 17100 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en business-to-business relaties. Partner van Atril. Powerling is exclusief partner van softwareontwikkelaar Atril, omdat wij hun systeem voor computerondersteund vertalen, Déjà Vu, het beste systeem op de markt vinden.
keyboost.nl
De top 10 meest gesproken talen Vertaalbureau Perfect.
Het omvat de volgende dialecten: Noordoostelijk, Beijing, Ji-Lu, Jiao-Liao, Neder-Yangtze, Zhongyuan, Lan-Yin, Zuid-Westers. Vanwege het eigen schrift met meer dan 10.000 tekens is een vertaling Chinees zeer moeilijk te realiseren. Het Mandarijn Chinees kent geen verbuigingen, vervoegingen, werkwoordstijden en grammaticaal geslacht. Hierdoor worden zaken als woordvolgorde in de zin extra belangrijk. Het Spaans is een Romaanse taal behorende tot de Ibero-Romaanse groep, ontstaan in het noorden van centraal-Iberia in de 9de eeuw. Het wordt gesproken in 21 landen. De historische oorsprong van de taal ligt in Iberia. De taal stamt af van het Latijn, en door invloeden vanuit het Keltiberisch, Baskisch, Visigotisch en Arabisch ontwikkelde zich een nieuwe taal. De meeste sprekers wonen tegenwoordig in Latijns-Amerika. De Spaanse taal wordt ook wel Castiliaans genoemd. Binnen het Spaans vinden we diversie dialecten, zoals het Catalaans. Een groot voordeel aan het Spaans is de een-op-een-relatie tussen schrift en uitspraak. Met kennis van de basisregels, kan een Spaanse tekst probleemloos worden uitgesproken. Naast de Engelse moedertaalsprekers, spreken 0,5, tot 1,8, miljard mensen het als tweede taal. Het is een West-Germaanse taal die ontstaan is in de Angelsaksische koninkrijken van Engeland nu bekend als Groot-Brittannië.
nu zinnen - Vertaling naar Engels - voorbeelden Nederlands Reverso Context.
has its sights set on introducing its camping and 4WD products into the European market." Zij zinnen nu op wraak omwille van hun geschade belangen. They are now seeking to avenge their hurt interests. seeking to avenge their hurt interests." De zoekresultaten bevatten mogelijk ongepaste woorden. Er worden alleen voorbeelden gegeven om u te helpen het woord of de woordcombinatie waarop u hebt gezocht, te vertalen.
Vertalen Latijn Nederlands online.
Online vertalen Latijn Nederlands. Gratis vertaler Latijn-Nederlands. 528 stemmen, beoordeling: 3.7/5. Een online vertaler voor Latijn-Nederlands om losse woorden, zinnen en korte teksten te vertalen. Voer de tekst in het bovenste venster in om van Latijn naar Nederlands te vertalen.
vertaling nu zinnen
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation' de cookies afin de réaliser des statistiques d'audiences' et vous proposer une navigation optimale, la possibilité de partager des contenus sur des réseaux sociaux ainsi que des services et offres adaptés à vos centres d'intérêts.
Vertalen Duits Nederlands Gratis Online Vertaalmachine.
Uiteraard is het ook mogelijk om woorden en zinnen te vertalen van het Nederlands naar het Duits.Daarnaast heb je als bezoeker de mogelijkheid om naast woorden en kleinere stukken tekst volledige zinnen of paginas te vertalen. Op die manier kun je eenvoudig veel tekst in relatief weinig tijd vertalen. Ook kun je er daarna vanuit gaan dat je een correcte vertaling van jouw woorden of zinnen ontvangt. Wel zo handig toch? Vertalen Duits Nederlands Gratis. Een andere leuke bijkomstigheid is dat je gratis en onbeperkt gebruikt kunt maken van onze website. Op onze site vindt je een handige vertaal module die wordt aangeboden door een bekende Nederlandse vertaalsite. Vertalen Duits Nederlands is momenteel een gratis online dienst die wordt aangeboden.

Contacteer ons