Op zoek naar vertalen frans nederlands van dale?

   
 
vertalen frans nederlands van dale
 
Sprankelend!
'Sprankelen' is te vertalen als fajreri, zegt het woordenboek van Drs. Ik heb een editie uit 1971, maar het is in 2011 gelukkig ook nog te koop. In dit woord zijn als elementen te herkennen: fajr- vuur, -er samenstellend deel van geheel, en -i infinitief.Het betekent letterlijk dus vonken of vonkelen.Past bij de oorspronkelijke betekenis van het Nederlandsewoord 'sprankelen zie' Van Dale een betekenis die het woord volgens mijn persoonlijke taalgevoel echter in de hedendaagse taal niet meer heeft. Brillant, volgens het Wolters'' Ster -woordenboek ik heb er een uit 1994, vermoedelijk ingepikt van een van mijn kinderen op de middelbare school. Beetje een zwaktebod? Dat woord, bedoel ik? Zo voor de hand liggend enweinig origineel. Sprankelend vind ik een sprankelend woord, maar briljant niet briljant. Vivo, intenso, expresivo. Bron: Prisma Nederlands-Spaans Geraadpleegde versie is uit 2007. Bron: Porto Editora Dicionário de neerlandês-português. cintilar; zeer levendig zijn estar cheio de vida.; een sprankelende geest: um espírito brilhante. sprankelen van levenslust: estar cheio de gosto de viver. Letterlijk betekent dat laatste: vol van levenslust zijn. Sprankelender dan het Frans of Spaans. Maar ik ben bevooroordeeld, want Portugees is nou eenmaal mijnfavoriete vreemde taal. En toch: Nederlands wint.
alphapouch.com
van Dale - Vertaling naar Frans - voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees. Synoniemen Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees Oekraïens. Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend." Waarschijnlijk zoekt u" van Dale" in Frans-Nederlands.
seopageoptimizer.nl
Woordenboek - vertalingen, synoniem, puzzelwoord, grammatica, statistieken.
Verwante woorden: woordenboek. woordenboek frans, woordenboek spaans nederlands, woordenboek engels, woordenboek puzzel, woordenboek latijn, woordenboek duits, woordenboek italiaans, woordenboek nu, woordenboek nederlands engels, woordenboek nederlands, engels, nederlands engels, nederlands engels woordenboek, online woordenboek, woordenboek van dale, van dale, betekenis, vertalen, wordfeud, wordfeud woordenboek, scrabble woordenboek, puzzelwoordenboek, google woordenboek, puzzel woordenboek, mijn woordenboek, fries woordenboek, woordenboek synoniem, woordenboek letters.
bluefurn.com
11 20 Nederland België Russisch - PDF Gratis download.
Weekplanner week 14/15 3 april 16 april Nederlands Nieuw Nederlands H6: Woordenschat- alle opdrachten H4: Fictie - alle opdrachten H5: Fictie- opdr. 1 t/m 3 A1-A2 B3-B4 C5-C7 D8-D10 E11-E12 F13-F14. Taalontwikkeling met Van Dale in het secundair onderwijs. Taalontwikkeling met Van Dale in het secundair onderwijs Ik vind goede taalbeheersing belangrijk voor mijn leerlingen In het secundair onderwijs wordt veel aandacht besteed aan taalontwikkeling.
twilight-entertainment.nl
Blog vertalen? 225 talen Snel voordelig Wordpress blog vertalen.
Onze vertalingen dragen bij aan meer conversies voor aankopen of het achterlaten van contactgegevens van potentiële klanten of online reviews. Wij focussen op conversie, SEO én creatieve vertalingen: dé ideale combinatie voor een internationale en succesvolle blog. Naast blogs, websites en webshops, vertalen wij ook apps native/hybrid/web. Wij vertalen blogs in meer dan 225 talen. Populairste talen voor blog-vertalingen.: Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Nederlands, Chinees, Arabisch, Pools, Russisch, Deens, Noors, Zweeds en Fins.
dominidesign.com
Gratis woordenboek Van Dale.
Skip to main content. Inloggen Van Dale Online. Inloggen Van Dale Online. Helder zakelijk schrijven. gebruiken Nederlands nl-nl. Nederlands Engels nl-en. Engels Nederlands en-nl. Nederlands Frans nl-fr. Frans Nederlands fr-nl. Nederlands Duits nl-du. Duits Nederlands du-nl. Nederlands Spaans nl-sp. Spaans Nederlands sp-nl.
bitcoinmeester.nl
Het genot dat we aan de dingen beleven - Hof/Haan.
HAAN: Grappig, blijkbaar hebben we een heel andere associatie bij zowel het Franse als het Nederlandse woord. Ik hoorinhet Fransindit maxime geen 'welbehagen, lust of genot dat zijn allemaal termen die een verhouding met een concreet object aanduiden, maar alleen een abstracte voorliefde, los van elk concreet object, dat is dus betekenis 7 in Van Dale, 'neiging, voorkeur, persoonlijke waardering.Inhet Nederlands hoor ik die beperkte, gustatorische betekenis helemaal niet, ik denk meteen aan dingen als 'Hij' heeft een slechtesmaak of 'Oversmaakvalt' niet te twisten.
mmcompany.nl
Filter, tijdschrift over vertalen -.
Het prettigst voor vertalers zou het zijn als al die 'streektalen' waren opgenomen in de algemene woordenboeken, met de aanduiding van land of streek erbij. Want het verraderlijkst voor een vertaler is een variant op de 'valse' vriend: zo kan 'cranky' in het Iers-Engels het tegenovergestelde betekenen van wat het woord in het standaard-Engels betekent, namelijk vrolijk of dartel in plaats van nors of zonderling. Helaas worden in de Engels-Nederlandse Van Dale Amerikaans-Engelse, Australisch-Engelse, Canadees-Engelse, Iers-Engelse, Indisch-Engelse, Schots-Engelse en Zuid-Afrikaans-Engelse betekenisvarianten niet consequent vermeld.
beerschot-simons.nl

Contacteer ons