Op zoek naar vertalen nederlands italiaans zinnen?

   
 
vertalen nederlands italiaans zinnen
 
Italiaanse scheldwoorden, schelden in Italië. E-mail. Facebook. Instagram. Pinterest. RSS. Twitter. YouTube.
italiaans alfabet 21 letters, uitspraak italiaans online, italiaanse woorden, italiaans leren, italiaans alfabet, italiaans taal, italiaans leren youtube, italiaanse woorden leren, italiaans leren in de auto, luistercursus italiaans, italiaans leren, italiaanse scheldwoorden. Figlio di puttana. Faccia da culo. italiaans alfabet 21 letters, uitspraak italiaans online, italiaanse woorden, italiaans leren, italiaans alfabet, italiaans taal, italiaans leren youtube, italiaanse woorden leren, italiaans leren in de auto, luistercursus italiaans, italiaans leren, italiaanse scheldwoorden.
vertalen nederlands italiaans zinnen
Gesproken tekst vertalen - Computer - Google Translate Help.
Gesproken tekst vertalen. Als je apparaat een microfoon heeft, kun je gesproken woorden en zinnen vertalen. In sommige talen kan de vertaling hardop worden voorgelezen. Belangrijk: Als je een hoorbare schermlezer gebruikt, raden we je aan een hoofdtelefoon te gebruiken, omdat de stem van de schermlezer de getranscribeerde spraak kan verstoren. Vertalen met een microfoon. Belangrijk: Ondersteunde talen verschillen per browser. Je kunt met een microfoon in Chrome vertalen en er is beperkte ondersteuning in Safari en Edge. Geef je browser toegang tot je microfoon en check je microfooninstellingen in je browser. Op een Mac: De microfooninstellingen vind je onder Systeemvoorkeuren. Op een pc: De microfooninstellingen vind je op het dashboard. Op Android: Open Instellingen Tik op Privacy. Zet de toegang tot je microfoon aan. Op iOS: Open de instellingen. Tik op Privacy Microfoon. Naast Google Translate zet je de toegang tot de microfoon aan. Ga op je computer naar Google Translate. Kies de taalcombinatie voor je vertaling.
vertalen nederlands italiaans zinnen
Vertalen Italiaans Nederlands online.
Online vertalen Italiaans Nederlands. Vertaling van Italiaans naar Nederlands. 47 stemmen, beoordeling: 4.5/5. Een gratis vertaler voor Italiaans-Nederlands om losse woorden, zinnen en korte teksten te vertalen. Voer de Italiaans tekst in het bovenste venster in om te vertalen van Italiaans naar Nederlands.
Leer de 50 belangrijkste woorden in het italiaans!
Gaat u op reis naar Italië? - Leer de belangrijkste woorden in het italiaans! Hier vindt u de vertalingen van meer dan 50 belangrijke uitdrukkingen en woorden in het italiaans. Daarmee bent u goed voorbereid op uw reis naar Italië.
Nederlands - Italiaans vertalen TRANSLATOR.EU.
engels - nederlands vertalen. Over de taal. Hoe werkt dat. De basis van het standaard-Italiaans is Toscaans de taal waarin bijvoorbeeld, Dante Alighieri, Petrarca of later Machiavelli schreven, die na de eenwording van Italië in 1860 de nationale en officiële taal werd. De verschillende Italiaanse regio's' echter handhaafden haar dialecten. Vandaag wordt er niet alleen in Italië, maar ook in het zuiden van Zwitserland, delen van Slovenië en Kroatië Italiaans gesproken. Italiaans is geleidelijk ontwikkelt vanuit het Latijn, waaruit het veel van zijn vocabulaire heeft gehaald. Italiaanse grammatica is echter in vergelijking met Latijnse grammatica vereenvoudigd. Wij maken gebruik van de diensten van Microsoft, de kwaliteitsleverancier van het woordenschat. Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar. Het gebruik van de vertaler is gratis, zonder inschrijving of andere verbintenissen.
Vertalen Italiaans - Nederlands - Van der Meer Taaldiensten.
Waarom wilt u de tekst laten vertalen? Wie gaat uw vertaling lezen? Wat voor soort tekst is het? U kunt bijvoorbeeld denken aan een handleiding, toeristische tekst, beschouwing of wetenschappelijke verhandeling. Wat wilt u met uw vertaling bereiken? Wilt u de lezer informeren, aansporen, amuseren of aan het denken zetten? Met deze informatie ga ik voor u aan de slag. Overigens betekent de eerste zin op deze pagina niets anders dan 'vertalen' is een beetje sterven. Dat klinkt misschien wat overdreven, maar het maken van een vertaling Italiaans - Nederlands is vaak een taalstrijd tussen parole en woorden, frasi en zinnen en traduttore en vertaler.
Online Nederlands Italiaans vertaler.
Het veranderen van de richting van de vertaling: Italiaans Nederlands vertaler - online Italiaans Nederlands vertaling. Nederlands Italiaans Vertaling Nederlands Italiaans Woordenboek Vertalen Nederlands naar Italiaans Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau! Nederlands - elke taal.
Online Italiaans Nederlands vertaler.
Online Italiaans Nederlands vertaler - vertaalt teksten, documenten, zinnen, zinsdelen, webpagina's. Vertalen van Italiaans. Gebruik deze vertaaldienst voor de omgangstaal vertalingen. Vermijd het gebruik van het voor belangrijk document vertalingen, zoals zakelijke vertalingen, medische vertalingen, technische vertalingen of website vertalingen. In dit geval moet u contact opnemen met een betrouwbare vertaling bedrijf. Certified translators translation agencies: Get a Free Quote! VEQTA Translations VEQTA - Translation in Malaysia is a human-powered translation agency used by thousands of clients worldwide. One Hour Translation - World's' fastest professional translation service for personal and business customers. Free online machine translation services.: Google Translator - free online translator from Google Microsoft Translator - free online translator from Microsoft.

Contacteer ons