Op zoek naar vertalen frans nederlands google?

   
 
vertalen frans nederlands google
 
Google - Vertaling Frans-Nederlands.
Download de Android App. Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staat mogelijk één resultaat voor Google. FRNL: rendre insoluble. FRNL: Pain de son. FRNL: Pain de son. FRNL: Pain de son. FRNL: avoir lieu. FRNL: groupe de liaison. FRNL: système circulatoire cent.
denhazelaar.nl
Woorden met Google Translate vertalen nu live via camera.
Andersom kun je ook het Frans naar het Nederlands vertalen. Google Translate is enorm uitgebreid en beschikt over 36 talen, zodat je er eigenlijk overal wel iets aan hebt. Hou er wel rekening mee dat de zinnen niet altijd heel vloeien lopen, maar voor simpele zinnen en het ontcijferen van een menukaart of waarschuwingsbord werkt het perfect.
twilight-entertainment.nl
Google translate - Nederlands - Frans Vertaling en Voorbeelden.
Creools Frans Seselwa. Creools Portugees Boven-Guinee. Meer context Alle Mijn geheugens. Je was op zoek naar: google translate Nederlands - Frans. Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's' en gratis beschikbare vertaalbronnen. Voeg een vertaling toe. Laatste Update: 2022-01-26 Gebruiksfrequentie: 1 Kwaliteit: Referentie: Anoniem.
bitcoinmeester.nl
De vijf beste vertaal-apps uit de L&L-test - Vertaalbureau L&L.
Vervolgens zend je de code naar wie je verder wilt uitnodigen voor het gesprek. Dit werkt voor zowel voor één-op-één-gesprekken als groepsgesprekken. Beschikbaar voor Android/iOS? - Groot aantal talen. - Vertaalt hele zinnen en websites. - Nauwkeurige vertalingen van 10 talen via neutrale netwerkfunctie. - Geen geïntegreerde zoekfunctie in andere apps. - Registratie nodig voor zakelijke toepassingen. iTranslate van iTranslate Voice. Ook iTranslate is een zeer goed alternatief voor Google Translate. Waar Google Translate gebruikmaakt van geavanceerde neurale machinevertaling om nauwkeurige resultaten te leveren, pakt iTranslate het eenvoudiger aan. Met de app kun je kiezen uit een lijst met opties voor elk woord, waarbij de woordenboekdefinitie voor elke optie wordt weergegeven. Dit werkt goed als je al kennis hebt van de taal waarnaar je wilt vertalen en alleen wat hulp nodig hebt om hier en daar een paar leemtes in te vullen.
dominidesign.com
Dit zijn de 4 meest indrukwekkende vertaal apps - Machielsen.
Google Translate: vertaalt 103 talen. Met deze app kun je alles: vertalen in 103 talen door iets in te typen en 59 talen offline. Je kunt met de hand schrijven, of je kunt tekst of letters typen in 93 talen en de camera gebruiken voor vertaling naar 37 talen. Richt gewoon je camera op een wegwijzer of menukaart en klik voor een snelle vertaling. Google Translate is eenvoudig in het gebruik. Aan de bovenkant van het scherm zie je icoontjes om te switchen tussen tekenen, fotograferen, praten of typen. Gratis verkrijgbaar op iTunes and Google Play. TripLingo: praat als een local.
bluefurn.com
Overzicht van de beste online vertaalmachines - Webwijzer.
De Google Translate app heeft nog meer slimme mogelijkheden, zoals het vertalen van gesproken tekst: je kunt een gesprek laten vertalen in twee richtingen om met iemand te praten in een vreemde taal. Berichten in WhatsApp, Twitter en andere messaging apps worden direct vertaald. Ook opschriften waar je de camera op richt kunnen worden omgezet dit is nog niet beschikbaar in het Nederlands, maar wel in het Engels. Platform: Online, iOS, Android. Aantal talen: Meer dan 100 waaronder ook Fries en Latijn. DeepL is een innovatieve vertaalmachine van de makers van Linguee - zie verderop - die gebaseerd is op intelligente software. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eerdere, door mensen gemaakte vertalingen. DeepL kan verassend goede resultaten produceren, en vertaalt Nederlandse teksten naar, of uit het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Pools.
keyboost.nl
Is Google Translate nauwkeurig? - Vocre.
Deze dagen, u hoeft geen geheel nieuwe taal te leren voordat u aan boord gaat van het vliegtuig naar het buitenland. Download gewoon een gratis of betaalde app en u kunt communiceren met de lokale bevolking. Maar zijn apps zoals Google Vertalen nauwkeurig?
Google Vertalen GratisSoftware.nl Downloads.
Meer dan vijftig talen zijn beschikbaar, waaronder Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Frans, Russisch, Chinees, Japans, Pools, Portugees en veel meer. Vertalingen van en naar Nederlands. Verder zit er in de Android-versie van de app ook nog een conversatiemodus. Hierbij kan je een zin in het Nederlands inspreken, om vervolgens de app de zin in een door jou gekozen taal uit te laten spreken. De gene met wie je aan het praten bent kan dan in zijn eigen taal iets terugzeggen, wat dan weer door de app in het Nederlands zal worden uitgesproken. De spraakherkenning werkt nog niet altijd optimaal, maar deze functie kan in de toekomst zeer handig worden. Download via de producent.: Gebruik Google Vertalen. Download Google Vertalen voor Android. Download Google Vertalen voor iPhone en iPad. Nederlands en Engels. 54351 keer gelezen. 23 Mei 2019 - 21:56.: Wanneer krijgt deze mobiele app het nieuwe design waar de meeste Google apps naar zijn veranderd? 4 Mrt 2015 - 17:21.: weet nu nog niet goed wat ik moet doen om engels naar nederlands?

Contacteer ons