Op zoek naar van nederlands naar frans vertalen zinnen?

   
 
van nederlands naar frans vertalen zinnen
 
zinnen in Frans - Nederlands-Frans Woordenboek Glosbe.
- Gebruikscriteria: - verplicht voor bovengenoemde stoffen en preparaten waaraan ten minste één van de volgende R- zinnen werd toegekend: R 45, R 46, R 47 of R 49. S 53 Éviter l'exposition' - se procurer les instructions spéciales avant l'utilisation' - Applicabilité - Substances et préparations cancérogènes, mutagènes et/ou tératogènes. - Critères d'utilisation' - Obligatoire pour les substances et préparations mentionnées ci-avant auxquelles ont été attribuées les phrases R 45, R 46, R 47 ou R 49. Wanneer u de community bezoekt nadat u lid bent geworden, kan er een optie worden weergegeven om woorden of zinnen in uw talen te vertalen of te valideren.
twilight-entertainment.nl
De 4 beste gratis vertaalmachines vergeleken Artois Translations.
Net zoals andere gratis online vertaaltools, springt Deepl niet zo veilig om met uw persoonsgegevens. Elke tekst die u in de gratis vertaler plaatst, wordt opgeslagen in een databank en vervolgens gebruikt om het algoritme te verbeteren. Staan er in die tekst persoonsgegevens, dan deelt u die met een onbevoegde derde, op een databank die bovendien gevoelig is voor lekken. Met andere woorden, u bent in overtreding met de AVG. Een oplossing is betalen voor Deepl Pro. Wanneer u de betaalde versie gebruikt, slaat Deepl uw teksten niet op en blijven uw gegevens beschermd. Deepl is momenteel maar in 11 talen beschikbaar: Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Nederlands, Pools, Russisch, Japans en Chinees. Voor andere talen moet u toch nog Google Translate gebruiken.
denhazelaar.nl
Zinnen leren in het Frans - Mr. Chadd Academy.
Vind je het met een pen gewoon een stuk fijner en vind je het niet erg om vaker te knippen, dan kan je natuurlijk ook gewoon een pen gebruiken. Schrijf met potlood of pen aan de ene kant van het kaartje het zinnetje in het Frans. Schrijf vervolgens aan de andere kant van het kaartje het zinnetje in het Nederlands. Let even goed op of je dit goed overneemt uit je boek, anders leer je misschien een zin met een slordigheidsfoutje, dat zou zonde zijn! Als je op die manier één zinnetje gehad hebt pak je het volgende kaartje, waar je de volgende zin opschrijft. Zo ga je door tot alle zinnen een eigen kaartje hebben. Nu kan je jezelf gaan overhoren! Schud elke keer de kaartjes zodat je niet elke keer in dezelfde volgorde leert. Door de kaartjes om te draaien kan je gemakkelijk switchen van Frans-Nederlands naar Nederlands-Frans leren.
bitcoinmeester.nl
Dit zijn de 6 beste vertaal-apps voor iOS. iPhoned.
Als je in een ander land bent, kom je vaak een heel eind met Engels. Maar om 'make' that the cat wise-taferelen te voorkomen, is het heel handig om een vertaling op te kunnen zoeken. Ook als je bijvoorbeeld een menukaart wil lezen in een restaurant, is het handig om iets te kunnen vertalen wat je niet begrijpt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. iTranslate is een simpele app die gemakkelijk en snel werkt. Je opent direct op twee tekstvakken. Hier kun je kiezen vanuit welke taal je wil vertalen, en naar welke taal je het graag vertaald wil hebben. Extra handig: naast de tekstvakken staat een knop om gelijk tekst in het tekstveld te plakken. Via de vlaggetjes aan de linkerkant kies je de taal. Ook krijg je vervoegingen van het werkwoord van je vertaalde zin te zien. Helaas zijn er veel dingen nog afgesloten voor de gratis versie van de app.
centrumvcaschool.nl
Vertalen Frans Nederlands online.
Online vertalen Frans Nederlands. Vertaling van Frans naar Nederlands. 67 stemmen, beoordeling: 4.3/5. Een gratis vertaler voor Frans-Nederlands om losse woorden, zinnen en korte teksten te vertalen. Voer de Frans tekst in het bovenste venster in om te vertalen van Frans naar Nederlands.
van nederlands naar frans vertalen zinnen
Overzicht van de beste online vertaalmachines - Webwijzer.
Na het opgeven van een webadres wordt de pagina opnieuw getoond, waarbij elk woord aanklikbaar is: bij het aanklikken opent er een klein venster met de vertaling. Talen: Engels Nederlands. Spaans Engels, Italiaans Engels en andere talen. Linguee bevat een miljard vertalingen waarin je kunt zoeken naar woorden, zinnen en uitdrukkingen. Het is een handig hulpmiddel bij het vertalen van zinnen: je krijg stukjes tekst te zien waarin je woorden of zin voorkomt. Zo zie je de context, en kun je voorbeelden vinden van vertalingen van andere mensen. Platform: Online, iOS, Android. Aantal talen: Meer dan 20, waaronder Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Microsoft Translator Translator Android Translator iOS. Microsoft Translator kan teksten en hele webpagina's' omzetten in een andere taal. De kwaliteit van de vertalingen is - voor een vertaalmachine - heel behoorlijk.
build link
Snel online zinnen vertalen Zinnen Vertaler.
Hier komt de vertaalde tekst. Help ons groeien! Je zinnen snel vertalen met onze professionele vertaalmachine. Wij zijn een Nederlands initiatief om snel zinnen te kunnen vertalen. Onze gloednieuwe en geupdate vertaalmachine biedt joude allersnelste vertaalervaring op je computer, tablet of smartphone. Onze website wordt gehost in Nederland, en dat betekentdat alle gegevens in Nederland blijven. Je vertaalde zinnen worden dus niet ergens in het buitenland opgeslagen. Binnenkort hopen we hier meer informatie te plaatsen over hoe vertalen precies werkt. Begonnen in 2011 als het Nederlandse alternatief voor online vertalen. Van eigen bodem en privacy bewust alternatieve vertaalmachine.
Communiceren met uw handelspartner in het Frans, Engels of Duits vertaling.
Problemen met kopen oplossen. Verkopen en verkoopkosten. Basistips voor verkopers. Verkoopkosten en facturen. Succesvolle aanbiedingen maken. Uw verkoopactiviteiten beheren. Problemen met verkopen oplossen. Uw verkoopcijfer verbeteren. Tools voor verkopers gebruiken. Verkopen met een eBay-winkel. Betaling en verzending. Objecten verpakken en verzenden. Alles over feedback. Lidmaatschap en account. Aan de slag op eBay. Inschrijven en inloggen. Uw account beheren. Informatie delen met andere eBay-leden. Uw account beschermen. Regels en beleid. Nieuws voor verkopers. Zoeken in Hulppagina's' Zoekt niet naar objecten of producten. Zoekt niet naar objecten of producten" classblackTxtBox stylevertical-align middle: Zoeken Zoeken tips. Zoeken in hulp. Communiceren met uw handelspartner in het Frans, Engels of Duits vertaling. Hebt u hulp nodig om een tekst op te stellen in het Frans, Engels of Duits? Hier vindt u alvast verschillende zinnen in het Nederlands, gevolgd door de vertaling in het Frans, Engels en Duits, die u kunnen helpen om te communiceren met uw handelspartner. We hebben de zinnen gegroepeerd in de volgende themas.: Bieder en koper. Bepaalde themas hebben we verder onderverdeeld in verschillende onderwerpen om u een brede waaier van communicatiemogelijkheden te kunnen bieden.

Contacteer ons