Op zoek naar online woordenboek duits?

   
 
online woordenboek duits
 
woordenboek Nederlands woordenboek - Woorden.org.
woordenboek spel je W O O R D E N B O E K Wat is een ander woord voor woordenboek? Andere woorden voor woordenboek zijn dictionaire en lexicon. Woorden.org is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal. Ook op deze website.
online woordenboek duits
Wikipedia, de vrije encyclopedie.
Lucien Kroll 95, Belgisch architect. Loek den Edel 88, Nederlands voetballer. Fidel Ramos 94, oud-president van de Filipijnen. Ayman al-Zawahiri 71, Egyptisch terrorist. In het nieuws. Overstromingen in Kentucky. In de Amerikaanse staat Kentucky vallen zeker zestien doden door overstromingen als gevolg van extreme regenval. In delen van de staat wordt de noodtoestand uitgeroepen. Noodtoestand in San Francisco vanwege apenpokken. In de Amerikaanse stad San Francisco roept de burgemeester vanwege het apenpokkenvirus de noodtoestand uit. WHO: apenpokken internationale noodtoestand. De Wereldgezondheidsorganisatie roept apenpokken uit tot Public Health Emergency of International Concern PHEIC. Het is de zevende keer dat een virusuitbraak deze status van de WHO krijgt. 5 augustus in de geschiedenis. Slag bij de Doggersbank. De Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden en het Koninkrijk Groot-Brittannië raken slaags bij de Doggersbank. De Duitse filosoof Friedrich Engels, die samen met Karl Marx de fundamenten voor het communisme legde, overlijdt in Londen. Hollywoodlegende Marilyn Monroe wordt dood aangetroffen. Lijkschouwing geeft een overdosis medicijnen als doodsoorzaak. Wikipedia is onderdeel van de Wikimedia Foundation, een non-profitorganisatie, en heeft diverse zusterprojecten die ook van de wikisoftware gebruikmaken.: Vrije nieuwsbron WikiWoordenboek. Vrij woordenboek Wikibooks.
Wordfeud woorden maken: Wordfeud Helper. home-fill. add-homescreen. star. email1. whatsapp. search. menu. arrow. cross. Dutch flag. British flag. German flag. Menu. Menu. Voeg toe aan je startscherm. Andere talen. Terug. Sluit het menu. Ga naar de homepag
Door jouw letters in te voeren, vindt de Wordfeud Helper snel de woorden die in je letters verstopt zitten. 5 handige tips. Gebruik een sterretje voor willekeurige letters. De spatiebalk, punt of vraagteken kunnen als sneltoets gebruikt worden om een sterretje in te voeren.
Technisch woordenboek Duits Nederlands Forum Circuits Online.
Maar ik ben opzoek naar een goed technisch woordenboek Duits Nederlands. Ben dan metname geïnteresseerd in de thema's' werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Gepost zaterdag 26 juni 2010 193854.: Ik weet het niet, maar ik heb wel een tip waar je misschien wat aan hebt.: Zoek iets over het thema op op wikipedia, kijk eerst in het nederlands en daarna in de duitse link. Dan heb je waarschijnlijk al een vertaling van een hoop van de woorden. Stefaan Van Slycken. Gepost zondag 27 juni 2010 084536.: Niet goedkoop, misschien tweedehands te vinden.: Eén of meer woorden. 1999-2021 Stichting Circuits Online Privacyverklaring.
Nu Beter Duits - Links.
Wil je meer bezig zijn met Duits? Nu in onze webwinkel: 250 taalpuzzels, verdeeld over drie niveaus. Woordzoekers, combi's, kruiswoorden, anagrammen en meer om woordenschat, uitspraak en kennis te oefenen. Met oplossingen en woordenlijst. Op de menupagina's' van deze website worden relevante links voor het grammatica/woord thema vermeld. Op de pagina http://nederlands.de: staan de '5000' belangrijkste Nederlandse woorden'' en derhalve ook Duitse die direct naar het betreffende lemma van het woordenboek uitmuntend.de leiden.
Woordenboek Duits - Nederlands online Leren.nl.
Wat wil jij leren? Leren Taal Duits Woordenboek Duits - Nederlands. Zoek je een gratis woordenboek Duits - Nederlands? Hier vind je enkele online woordenboeken, met een korte bespreking. Woordenboek Nederlands - Duits. Woordenboek Duits - Nederlands. Download woorden Duits - Nederlands.
Het Financieele Dagblad.
Helft beursfondsen boekt eerste halfjaar van 2022 minder winst. De cijferregen is tot dusver goed gevallen op de beurs: bij meer dan de helft van de bedrijven die halfjaarcijfers publiceerden, steeg de koers sterker dan de AEX. Zonder EU-steun belandt Hongarije in een diepe crisis. Land moet heel veel bezuinigen. Er dreigt een spiraal naar beneden met een steeds zwakkere munt en steeds grotere moeite om de begroting rond te krijgen. Tech en media. Just Eat moet zonder directeur en president-commissaris op weg naar winst. Maaltijdbezorger presenteert woensdag zijn halfjaarcijfers, waarin beleggers vooral aandacht hebben voor de route naar zwarte cijfers. Voor de armlastige Londense bussen en metro's' is het erop of eronder. Transport for London drijft op ticketverkopen, en dat is een probleem nu de reizigersaantallen structureel 20 lager liggen. De burgemeester ruziet met de regering over een oplossing. Hulp uit onverwachte hoek: hoe gedetineerden branden bestrijden in Californië. Op de dag dat het FD Salt Creek Camp in Californië bezoekt, is er vrijwel geen gevangene te vinden.
Nederlands-Duits woordenboek - Vertalen.nu.
Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Duits. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine Duizenden vertalingen in zinsverband kun je raadplegen in het zinnenboek.

Contacteer ons