Op zoek naar online vertalen?

   
 
online vertalen
 
Vertaal.nu - alles over taal vertalen.
Alles over taal vertalen. Zoeken naar: Zoeken. Zoeken naar: Zoeken. Betekenis opzoeken NL EN. 27 maart 2020. Een lockdown is een situatie waarin het veiliger is om. Wat betekent een lockdown? 1 maart 2020. Kunst Kunst is een divers scala aan menselijke activiteiten in.
bitcoinmeester.nl
Casestudy: Online paginas vertalen AVB Vertalingen.
Dagelijkse creatieve Holland Promotion online artikelen in 7 talen. Door de overheid gesponsorde website ter promotie van het toerisme in en naar Nederland. Dagelijks met korte doorlooptijden meerdere creatieve artikelen voor deze website vertalen naar verschillende talen. De teksten moeten net als in het Nederlands pakkend zijn en de bezoeker verleiden om Nederland te bezoeken en de deadlines zijn altijd krap.
mmcompany.nl
Overzicht van de beste online vertaalmachines - Webwijzer.
Het is een handig hulpmiddel bij het vertalen van zinnen: je krijg stukjes tekst te zien waarin je woorden of zin voorkomt. Zo zie je de context, en kun je voorbeelden vinden van vertalingen van andere mensen. Platform: Online, iOS, Android. Aantal talen: Meer dan 20, waaronder Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.
vanleersum.nl
Simpel en snel online vertalen. Ideaal om snel teksten te begrijpen. Diverse talen zoals Engels Duits en Frans beschikbaar. OnlineVertalen.net.
Simpel en snel online vertalen. Diverse talen waaronder Engels, Duits, Frans en diverse andere kunt u nu snel vertalen. Uw relevante website hier? Simpel en snel al uw teksten online vertalen. Maak een keuze uit de verschillende talen in het menu. Type of plak in het onderstaande veld de tekst die u online wilt vertalen. Type hier de tekst die u vertaald wilt hebben. Hier verschijnt automatisch de vertaling van de bovenstaande tekst. De door u gewenste taal wordt dan direct online vertaald en weergegeven in uw scherm. Het vertalen van de teksten gaat automatisch en verschijnt direct zodra u de tekst heeft ingegeven. U kunt elke gewenste taal invoeren. Ons systeem bepaald automatisch om welke taal het gaat. Wilt u verzekerd zijn van de juiste vertaling dan kunt u de ingevoerde taal selecteren en eventueel kunt u ook kiezen om niet naar het nederlands te vertalen maar naar bijv.
twilight-entertainment.nl
Mijnwoordenboek Vertalen.
Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
online vertalen
Online vertalen.
Simpelweg omdat het zinsverband en het idioom niet goed vertaald kan worden door een dergelijke vertaalmachine. Maar .zolang de bronteksten niet al te ingewikkeld zijn kan het natuurlijk nog wel aardig goed werken om deze sites te gebruiken. Online verklarende woordenboeken. Dit vind je misschien ook leuk. Teksten laten vertalen als secretaresse.
thaise massages amsterdam
Snel online zinnen vertalen Zinnen Vertaler.
Je vertaalde zinnen worden dus niet ergens in het buitenland opgeslagen. Binnenkort hopen we hier meer informatie te plaatsen over hoe vertalen precies werkt. Begonnen in 2011 als het Nederlandse alternatief voor online vertalen. Van eigen bodem en privacy bewust alternatieve vertaalmachine.
Gemeenten moeten digitale diensten vertalen - Digitale Overheid.
Home Nieuws Gemeenten moeten digitale diensten vertalen. Gemeenten moeten digitale diensten vertalen. Internationale toegang 6 september 2018. Beschikbare online procedures en diensten moeten door gemeenten voor alle eigen burgers en ondernemers naar minstens één andere officiële Europese taal vertaald worden.

Contacteer ons