Op zoek naar nederlands frans vertalen zinnen?

   
 
nederlands frans vertalen zinnen
 
De verschillende vertalingen van dat in het Frans.
De verschillende vertalingen van dat in het Frans. door Sylvia van den Brink 7 augustus 2019. Hij woont in dat huis. Het meisje dat daar loopt. Ik geef je dat. Ik vertel je dat je het goed gedaan hebt. Allemaal voorbeelden van een zin met het woordje dat erin. Voor de Nederlandse taal maakt het niet uit wat de functie in de zin is. Voor de Fransen is dat anders. De vertaling hangt af van de grammaticale functie in de zin. Nu is het echt niet zo dat onze Franstalige medemens supergoed kan ontleden, welnee. Zij hebben dat gewoon geleerd toen ze Frans leerden praten. Helaas, voor ons is dat niet zo. Ben jij niet zon ster in ontleden, dan kom je er vast ook wel uit met behulp van de voorbeeldzinnen hieronder. DAT als voegwoord. Een voegwoord verbindt twee zinnen: Ik vertel je dat je het goed gedaan hebt.
denhazelaar.nl
Dit zijn de 6 beste vertaal-apps voor iOS. iPhoned.
Daarnaast kun je een foto maken van een tekst die je wil vertalen en zijn er geen advertenties meer. Bovendien zijn niet alle talen beschikbaar in de gratis versie. 9 11.477 reviews. via App Store. Met iTranslate Converse voer je gemakkelijk een gesprek in een taal die je niet spreekt. Je praat in de microfoon van je iPhone en je zinnen worden live omgezet in bijna veertig verschillende talen. Je houdt de app ondersteboven om zo beter in de microfoon te kunnen praten. Houd je vinger op het scherm als je iets inspreekt en de vertaling wordt vervolgens uitgesproken door de app. Extra handig: de app houdt transcripties bij van wat er is vertaald. Deze kun je vervolgens delen in een andere applicatie. In de betaalde versie kun je de app ook offline gebruiken. Wil je meer weten? Lees onze volledige review van iTranslate Converse. 7,4, 172 reviews. via App Store. Scan vertaal tekst grabber. In de Scan Vertaal-app maak je een foto van een stuk tekst. Deze snijd je makkelijk bij, waarna het wordt omgezet naar tekst.
twilight-entertainment.nl
Engels gemengde tijden oefening 1 vertalen.
Passivsätze - lijdende zinnen. De Duitse naamvallen oefenen. Naamvallen en zinsdeelfuncties. Naamvallen en voorzetsels. Naamvallen en werkwoorden. Naamvallen: alles door elkaar gemischte Übungen. Adjektive bijvoeglijke naamwoorden oefenen. Persoonlijk voornaamwoord Personalpronomen oefenen. - Pluralbildung üben. Duits betrekkelijk voornaamwoord oefenen Relativpronomen. Lückentexte - gemengde grammatica oefeningen Duits. Uitleg Duitse grammatica. Zelfstandig naamwoord: Pluralbildung. De Duitse naamvallen: uitleg. Uitleg naamvallen: Adjektive bijvoeglijke naamwoorden. De Duitse werkwoorden: uitleg. Duitse naamwoorden: Pronomen. Duitse woorden leren Wortschatz. Duits woordjes leren onderbouw. Leesvaardigheid Duits lesen. Leesvaardigheid Duits onderbouw. Leesvaardigheid Duits bovenbouw. Luistervaardigheid Duits hören. Luistervaardigheid Duits onderbouw. Luistervaardigheid Duits bovenbouw. Sänger Innen Bands A-D. Sänger Innen Bands E - H. Sänger Innen Bands I - L. Sänger Innen Bands M - P. Sänger Innen Bands Q - T. Sänger Innen Bands U - V- W. Sänger Innen Bands X - Y - Z. Schrijfvaardigheid Duits schreiben. Schrijfvaardigheid Duits onderbouw. Schrijfvaardigheid Duits bovenbouw. Online Duits leren spreken. Duits voor kinderen - basisschool. Duits leren in Duitsland of Oostenrijk. Goethe examen voorbereiden. Vertalingen Duits - Frans - Nederlands.
bitcoinmeester.nl
Overzicht van de beste online vertaalmachines - Webwijzer.
Welke taal is dat? De vertaalmachine van Google herkent meer dan 100 talen. Plak een stukje tekst in het venster - of een webadres - en klik op Taal herkennen. De taal wordt direct geïdentificeerd. Hoe langer de tekst, hoe beter het resultaat. Online Duits leren. Gratis oefeningen, apps en cursussen om je Duits bij te spijkeren. Met een online agenda heb je overal je afspraken bij de hand, op computer en mobiel. Online Engels leren. Gratis apps en oefeningen om je Engels te verbeteren. Backups maken in de cloud: één keer instellen, en het draait automatisch. Online Frans leren. De beste gratis apps, cursussen en podcasts om Frans te oefenen. Invulbare PDF maken. Zo maak je snel een invulbare PDF met de gratis tekstverwerker LibreOffice. Gebruik de snelle korting calculator of reken zelf een korting uit. De beste webadressen voor colleges, lezingen en academische cursussen op internet. Online Spaans leren.
nederlands frans vertalen zinnen
Snel online zinnen vertalen Zinnen Vertaler.
translate Zinnen Vertaler. Elke taal automatisch. Typ hier de tekst die je wilt vertalen. Hier komt de vertaalde tekst. Help ons groeien! Je zinnen snel vertalen met onze professionele vertaalmachine. Wij zijn een Nederlands initiatief om snel zinnen te kunnen vertalen. Onze gloednieuwe en geupdate vertaalmachine biedt joude allersnelste vertaalervaring op je computer, tablet of smartphone. Onze website wordt gehost in Nederland, en dat betekentdat alle gegevens in Nederland blijven. Je vertaalde zinnen worden dus niet ergens in het buitenland opgeslagen. Binnenkort hopen we hier meer informatie te plaatsen over hoe vertalen precies werkt. Begonnen in 2011 als het Nederlandse alternatief voor online vertalen. Van eigen bodem en privacy bewust alternatieve vertaalmachine.
nederlands frans vertalen zinnen
Communiceren met uw handelspartner in het Frans, Engels of Duits vertaling.
Zoekt niet naar objecten of producten" classblackTxtBox stylevertical-align middle: Zoeken Zoeken tips. Zoeken in hulp. Communiceren met uw handelspartner in het Frans, Engels of Duits vertaling. Hebt u hulp nodig om een tekst op te stellen in het Frans, Engels of Duits? Hier vindt u alvast verschillende zinnen in het Nederlands, gevolgd door de vertaling in het Frans, Engels en Duits, die u kunnen helpen om te communiceren met uw handelspartner. We hebben de zinnen gegroepeerd in de volgende themas.: Bieder en koper. Bepaalde themas hebben we verder onderverdeeld in verschillende onderwerpen om u een brede waaier van communicatiemogelijkheden te kunnen bieden.
Duits vertalen Vertaalmachine.
Een medisch document zal op haar beurt door een medisch specialist worden vertaald. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief goede vertalingen en kunt u er zeker van zijn dat alle jargon en vaktermen op een professionele manier worden vertaald naar het Nederlands. Meer informatie over vertalingen vindt u in de vertaalmachine blog. U kunt bij ons ook gemakkelijk teksten online vertalen. Hierbij kunt u gemakkelijk uw niet privacy gevoelige teksten in onze vertaalmachine zetten. Hierdoor krijgt u direct een passend resultaat. Dit wordt natuurlijk niet vertaald door een vertaler, maar door een slim algoritme. Het is dan ook een goede manier om snel kleine teksten te laten vertalen. Denk hierbij aan e mails of korte teksten. Nederlands naar Duits vertalen, duitse zinnen vertalen of gewoon lossen woorden is met Devertaalmachine.nl een eenvoudige klus.
5 Nederlandse woorden zonder Engelse vertaling Babel Taalcursussen.
Medisch assessment - AKV-toets voor academici. Medisch assessment - AKV-toets voor MBO en HBO. Taaltoets voor Medici uit de EER. Voorbereiding AKV Taaltoets. E-learning op maat. Coaching on the Job. E-learning op maat. Home Blog 5 Nederlandse woorden zonder Engelse vertaling. Datum: 25 februari 2019 Categorie: Blog, Engels leren. 5 Nederlandse woorden zonder Engelse vertaling. Als Nederlands je moedertaal is, let je niet specifiek op de woorden die je gebruikt. Tot je steeds meer in aanraking komt met andere talen en vaker Nederlandse woorden en zinnen gaat vertalen.

Contacteer ons