Op zoek naar frans vertalen zinnen?

   
 
frans vertalen zinnen
 
Nederlands - Frans vertalen TRANSLATOR.EU.
Toevoegen aan favorieten. nederlands - frans vertalen. tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen. Vertalingen voorzien door. Gemiddelde beoordeling: 4,24., De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking. nederlands - arabisch vertalen. nederlands - bulgaars vertalen. nederlands - catalaans vertalen.
frans vertalen zinnen
Franse zinnen voor op vakantie.
Zap naar de Franse tv zenders. Het kijken van Franse tv programmas en films is een leuke manier om Frans te leren. Wanneer u de Franse ondertiteling kunt inschakelen, kan dit helpen om de dialogen goed te kunnen volgen. Via de tv leert u snel veelgebruikte zinnen of populaire woorden, die u bij een volgend gesprek wellicht ongemerkt zult gebruiken.
https://www.linguistica.nl/nl/blog/page/3/?et_blog
Frans op vakantie, met deze woorden kom je een eind! - Kampeermeneer.
Daarom heb ik wat nuttige Franse zinnen, uitdrukkingen of woorden voor de vakantie voor je op een rijtje gezet om je geheugen op te frissen. De meeste herken je vast nog wel. Bonjour - goedendag. Au revoir - Tot ziens. Salut - hallo. À bientôt- Tot zo. Bonne journée - Goedendag fijne dag. - Spreekt u Engels? Je ne parle pas français - Ik spreek geen Frans. Je suis Néerlandais - Ik ben Nederlands.
frans vertalen zinnen
Survivalwoorden in het Frans.
Op 12 November 2020, 08:09.: Met deze handige woorden en zinnen kun jij je prima verstaanbaar maken in het Frans. Alstublieft beleefdheidsvorm bij een vraagstelling: S'il' vous plaît. Alstublieft beleefdheidsvorm bij het aanreiken van iets: Voilà. Dank u wel: Merci.
seopageoptimizer.nl
Communiceren met uw handelspartner in het Frans, Engels of Duits vertaling.
Zoekt niet naar objecten of producten" classblackTxtBox stylevertical-align middle: Zoeken Zoeken tips. Zoeken in hulp. Communiceren met uw handelspartner in het Frans, Engels of Duits vertaling. Hebt u hulp nodig om een tekst op te stellen in het Frans, Engels of Duits? Hier vindt u alvast verschillende zinnen in het Nederlands, gevolgd door de vertaling in het Frans, Engels en Duits, die u kunnen helpen om te communiceren met uw handelspartner.
twilight-entertainment.nl
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen. Deel je kennis en help elkaar met alle vragen over taal op de Vraagbaak. Ons zusje spelling.nu helpt je graag met spellingscontrole in 5 verschillende talen. Over deze site. Nederlands - Engels.
Ideaal: Google Translate gaat gesprekken in realtime vertalen - Wel.nl.
Wie een Android-telefoon heeft kan in de ene taal iets inspreken, waarna de tekst direct in een andere taal op je scherm verschijnt. The Verge, die over de nieuwe functie schrijft, meldt dat er wel internet voor nodig is, iets wat bij het huidige Google Translate niet het geval is. Ook zijn alleen de talen Engels, Frans, Spaans en Duits beschikbaar. Het Nederlands laat nog even op zich wachten. Je kunt dus live Engelse zinnen inspreken, die dan in het Frans, Spaans of Duits uitgetypt worden.
Tekst in een andere taal vertalen - Microsoft Ondersteuning.
Tekst vertalen in een browser. Als u tekst rechtstreeks in een browser wilt vertalen, kunt u Bing Translator gebruiken. Mogelijk gemaakt Microsoft Translator, biedt de site gratis vertaling van en naar meer dan 70 talen. Zie Translating text using Translator Tekst vertalen met Translator voor meer informatie.

Contacteer ons