Resultaten voor vertalen frans naar nederlands

   
 
vertalen frans naar nederlands
 
Straatnamen Brussel Dames de Marie enseignement secondaire à Woluwé Saint-Lambert.
Se préparer au CE1D et au CESS. Documents distribués aux élèves. Galerie de photos Evénements. Accueil Ressources pédagogiques Néerlandais 1ère année IMMERSION Straatnamen Brussel. In dit bestand vind je alle straatnamen van Brussel in het Nederlands en in het Frans.:
nederlands cursus
Synoniemen.net gratis online synoniemenwoordenboek.
Synoniemen.net leent zich veel beter dan een papieren woordenboek voor snel zoeken en gericht verder speuren: ieder resultaat maak je met één klik tot het nieuwe zoekwoord. Mocht je na de resultaten op deze site nog behoefte hebben aan resultaten uit andere digitale woordenboeken, dan kun je vanaf iedere resultaatpagina meteen doorklikken naar de resultaatpagina voor jouw zoekwoord bij andere woordenboeken, zoals het nogal beknopte Van Dale Hedendaags Nederlands Woordenboek en het nogal uitgebreide Woordenboek der Nederlandsche Taal WNT.
hypotheek lening berekenen
Frans secundair onderwijs: l'Indicatif' Imparfait: Gebruik Vertaling! Wezooz Academy.
Matrices en stelsels. Voor grammatica Engels kan je alvast kijken naar de video's' van de eerste en tweede graad. Ellen en Kourosch, onze WAC experts Engels van dienst, geven je hopen tips tricks om zeker en vast te slagen op je examen Engels. Go for it, samen met de lesvideo's' van WeZooz Academy! Alle video's' Economie van de derde graad vind je binnenkort hier terug! Vind jij Economie ook zo'n' moeilijk vak? Sla je tilt op begrippen als inflatie, conjunctuur en prijselasticiteit? Frederik, onze Economie WAC expert van dienst, maakt je met veel plezier wegwijs doorheen al deze moeilijke Economie terminologie! Economische groei en conjunctuur. Evenwicht in de economie. Een heleboel grammatica lesvideo's' Frans vind je alvast bij de lesvideo's' van de eerste en tweede graad.
audio versterkers
JOUW VRAAG. Waarom heet het Zuidstation Gare du Midi in het Frans? BRUZZ.
Een eerste mogelijke verklaring is dat de allereerste spoorlijn die Bruxelles Midi aandeed haar naam gaf aan het station: de Chemin de Fer du Midi. Die was eigendom van de Compagnie du Nord Belge, die op haar beurt toebehoorde aan een Frans bedrijf met vrijwel dezelfde naam. Zo komt de echte Midi al wat dichter bij Brussel. Het Nederlands-Frans woordenboek van Van de Velde en Sleeckx 1861 geeft als eerste vertaling voor zuiden midi en pas als tweede variant sud. Maar is de verklaring echt zo eenvoudig? Misschien niet zo eenvoudig, maar de verklaring voor Bruxelles Midi is wel de logica zelve. Waarom heette één van de stations Bruxelles-Luxembourg? Omdat van daaruit de treinen naar Luxemburg vertrokken. Idem dito voor de treinen naar het zuiden van Frankrijk, Le Midi. Dat zegt Ines Venneman van de communicatiedienst van de NMBS: Al in 1840 vertrokken er nachttreinen naar Le Midi. Toen de gelijkheidswet er in 1898 aankwam ook de wet De Vriendt-Coremans genoemd, de Belgische wet van 18 april 1898 betreffende het gebruik van het Nederlands in officiële bekendmakingen werd er naar een vertaling van Le Midi in het Nederlands gezocht en dat werd Brussel-Zuid.
werkuren bijhouden
Home Restaurant Sluiszicht Workum.
Workum is één van de Friese 11 steden en met het Jopie Huisman Museum en de oude Blazerhaven een echte toeristisch stadje. Restaurant Sluiszicht heeft een Frans / Nederlandse keuken met Friese invloeden, werkt met veel streekproducten en probeert de Friese cultuur culinair te vertalen.
bus
Woordenboeken en Taalhulpmiddelen KU Leuven KULAK.
home KU Leuven KULAK. U bent hier: Home / Campusbibliotheek / collectie / Woordenboeken en Taalhulpmiddelen. Woordenboeken en Taalhulpmiddelen. Overzicht van woordenboeken en taalhulpmiddelen. Overzicht van woordenboeken en taalhulpmiddelen. Van Dale Vertaalwoordenboeken algemeen portaal. Van Dale: Groot Woordenboek der Nederlandse taal.
airco
Economische en financiële terminologie Taalunieversum.
Aantal termen: onbekend. Twee of meertalig. Talen: Engels, Duits, Frans, Nederlands. Aantal termen: 146. Dictionnaire d'apprentissage' du français des affaires. Talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans. Aantal termen: 3200. Termenlijst van de Nationale Bank van België. Talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits.
Tekst Vertalen Engels-Duits-Frans-Nederlands De Vertaler Architekst.
Vertalers zijn er in alle maten en vormen. Uiteraard vind je op de markt heel wat vertalers die teksten vertalen uit het Engels en Frans naar het Nederlands. Dit wordt gevolgd door de vertalers die vertalen uit het Duits en Spaans naar het Nederlands.

Contacteer ons