Resultaten voor vertalen woordenboek

   
 
vertalen woordenboek
 
woordenboek
Online Zweeds-Nederlands woordenboek.
Svensk version Woordenboek home Tekstvertaling Info Zweedse woordvormen Statistieken Forums Mobiel. Dit online woordenboek heeft een woordenschat van 20 duizend Zweedse en 21 duizend Nederlandse woorden. Inclusief de vervoegingen en verbuigingen meervoud, verleden tijd enz. van de Zweedse woordstammen levert dat maar liefst 85 duizend Zweedse ingangen.
frans cursus
Vertaalmachine.
marketing woordenboek
Onderwerp: Vertaling engels Nederlands. eReaders.nl.
Wel is er een Engels-Engels verklarend woordenboek beschikbaar direct op de e-reader. Met wat meer moeite kan je ook een Engels-Nederlands woordenboek op je e-reader zetten. Het volgende heb ik met wat hulp van het oude forum geprobeerd en dat werkt op de Kobo Glo HD in elk geval.:
vrijstaand badkuip
Vertaalwoordenboek voor Mozilla-producten Mozilla Nederland.
Midden-klikken / klikken met de middelste knop. Drag n Drop. Slepen naar vertalen van drop, plaatsen, is veelal niet nodig. Selectievakje vakje aanvinken. Het vinkje weghalen / uitvinken. 2.6 Standaard Windows-terminologie. 2.7 Standaard sneltoetsen in Firefox. Engels Engels Engels Nederlands Sneltoets.
welke auto kopen
Woordenboek Vlaamse Gebarentaal.
Dat leidde tot de ontwikkeling van dit woordenboek. Sinds 2012 zet het VGTC het lexicografisch onderzoek naar de Vlaamse Gebarentaal verder met als doel dit vertaalwoordenboek uit te breiden. Momenteel bevat dit woordenboek zon 10.000 gebaren, maar het wordt nog steeds verder uitgebreid.
Performance
Arti-Choc woordenboek van het Frans dat u op school nooit leerde.
goochelaar
Uit de oude Koektrommel.
Genealogisch overzicht voorouders en generaties. Stratenlijst Gemeente Nijmegen. Oude militaire rangen en functies. Rampen en overstromingen in Nederland. Vergelijking waarde guldens vanaf het jaar 1450. Jaarboekjes ambtenaren belastingdienst. Woordenboeken en wetten. Woordenboek Latijn, Middeleeuws-Nederlands, Genealogie en Notariƫle en Rechterlijke termen.
freelancer
Vertaalwoordenboek.
schoorsteenvegers

Contacteer ons