Resultaten voor italiaans woordenboek

   
 
italiaans woordenboek
 
Linguee Nederlands-Italiaans woordenboek.
à é è ì ò ù ë ï ö ê ü ó ç á â û. nl Nederlands it Italiaans. nl Nederlands it Italiaans. it Italiaans nl Nederlands. nl Nederlands gb Engels. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands fr Frans.
Autolening
Nederlands-Italiaans woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Nederlands naar Italiaans met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Nederlands of de woordenlijst Italiaans. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
https://www.keyboost.fr/fr/default/2008239/R%C3%A9f%C3%A9rencement/Gratuit.aspx
Italiaans woordenboek.
NL Nederlands woordenboek. EN Engels woordenboek. ES Spaans woordenboek. FR Frans woordenboek. DE Duits woordenboek. IT Italiaans woordenboek. PT Portugees woordenboek. SV Zweeds woordenboek. CS Tsjechisch woordenboek. PL Pools woordenboek. DA Deens woordenboek. BG Bulgarian woordenboek. HU Hongaars woordenboek. AF Afrikaans woordenboek.
Binaire puzzel
Italiaans-Nederlands woordenboek Vertalen.nu.
Vertaal woorden van Italiaans naar Nederlands met één druk op de knop. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Italiaans of de woordenlijst Nederlands. Vertaal zinnen of stukken tekst in tientallen talen met onze vertaalmachine.
Online Nederlands Italiaans Woordenboek.
De huidige pagina wordt: Online Nederlands Italiaans Woordenboek. Het veranderen van de richting van de vertaling: Italiaans Nederlands Woordenboek online Italiaans Nederlands vertaling. Nederlands Italiaans vertaler Nederlands Italiaans Vertaling Vertalen Nederlands naar Italiaans Als u behoefte aan een perfecte vertaling, contact opnemen met een vertaalbureau!
Woordenboeken. Email. Facebook. Instagram. Pinterest. RSS. Twitter.
Als je een Italiaans woord wilt opzoeken of vertalen, of andersom, is het online woordenboek van Lo Cascio een aanrader. Het is ook als CD te koop, maar het voordeel van de online versie is dat je het op meerdere devices kunt raadplegen.
Woordenboek Italiaans Prisma Prisma.
Woordenboek Italiaans Prisma. Woordenboek Italiaans Prisma. De Prisma pocketwoordenboeken zijn ook als app de beste keuze: betrouwbaar, up-to-date en voordelig. Nieuw in versie 2.0.: Audio-uitspraak bij elk trefwoord in de vreemde taal: luister hoe het klinkt. Vind met Anagrammen alle trefwoorden waarin de letters van het zoekwoord voorkomen.
Nederlands-Italiaans woordenboek, Glosbe.
Glosbe is de thuisbasis van duizenden woordenboeken. Wij bieden niet alleen het woordenboek Nederlands Italiaans, maar ook woordenboeken voor elk bestaande combinatie van talen online en gratis. Ga naar onze home pagina en kies een woordenboek uit de beschikbare talen.

Contacteer ons