Zoeken naar italiaans woordenboek

   
 
italiaans woordenboek
 
woordenboek
Synoniemen.net gratis online synoniemenwoordenboek.
Synoniemen.net leent zich veel beter dan een papieren woordenboek voor snel zoeken en gericht verder speuren: ieder resultaat maak je met één klik tot het nieuwe zoekwoord. Mocht je na de resultaten op deze site nog behoefte hebben aan resultaten uit andere digitale woordenboeken, dan kun je vanaf iedere resultaatpagina meteen doorklikken naar de resultaatpagina voor jouw zoekwoord bij andere woordenboeken, zoals het nogal beknopte Van Dale Hedendaags Nederlands Woordenboek en het nogal uitgebreide Woordenboek der Nederlandsche Taal WNT.
private lease btw aftrekbaar
Woordenboek Italiaans Prisma Apps on Google Play.
Woordenboek Italiaans Prisma. Unieboek Het Spectrum Books Reference. Add to Wishlist. Translate the description into English United States using Google Translate? Translate the description back to Dutch Netherlands. De meest complete woordenboeken Italiaans-NL en NL-Italiaans in één handige app, offline en met audio-uitspraak.
zonnepanelen
Nederlands Italiaans vertalen TRANSLATOR.EU.
Italiaans was de geleidelijke ontwikkeling van het Latijn, waaruit trekt veel van zijn vocabulaire. Italiaanse grammatica is echter in vergelijking met de Latijnse vereenvoudigd model. Wij maken gebruik van de diensten van Microsoft, de kwaliteitsleverancier van het woordenschat. Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar. Het gebruik van de vertaler is gratis, zonder inschrijving of andere verbintenissen. Overzichtelijkheid, aangenaam en functioneel design van de website. Taalversies in alle Europese landen. Veiligheid is onze prioriteit, wij beschermen onze gebruikers en hun vertalingen met de veiligheidscodering. Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken. Schrijf of plak de tekst in het bovenste vakje en klik op vertalen. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken. Translator.eu vertaalt tegelijkertijd 1000 aanslagen van een tekst een tekst van midden lengte. Als u een langere tekst wil vertalen, knip hem in een aantal delen. Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren. Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem.
live
Stichting Italned Het Groot Elektronisch Woordenboek Italiaans-Nederlands / Nederlands-Italiaans.
Het is mogelijk van een trefwoord naar het andere te surfen en van een taal naar de andere. Het is ook mogelijk eigen vertalingen of uitdrukkingen toe te voegen en op die manier het woordenboek te personaliseren en uit te breiden.
italiaans restaurant
Bel Paese. Uw link met Itali. De Italiaanse taal.
Italiaans etymologisch woordenboek. Italiaans leren in Itali. LINGUA IT is an institute that specialises in teaching Italian to foreigners. The school's' primary objective is to immerse students in the real language and culture of Italy. On-line woorden vertalen van het Nederlands naar het Italiaans tamelijk gebrekkig, voor als je niets anders bij de hand hebt.
hergroepering kredieten
Google Translate.
diamond painting
Meertalig woordenboek Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans.
Euroglot Professional is een meertalig woordenboek in zes talen. Nieuwsgierig hoe Euroglot Professional jou kan helpen bij het schrijven in een andere taal? Start de product tour. Euroglot is beschikbaar in zes talen. De zes talen binnen Euroglot, het Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Nederlands, zijn kruislings met elkaar verbonden.
Tattooed
Italiaans-Nederlands woordenboek Lingea.
Dizionario avanzato italiano-olandese versione 2.2 19.900 voci, 6.400 esempi e locuzioni, 42.900 traduzioni Lingea s.r.o, 2018. Tutti i diritti riservati. Italiaans-Nederlands woordenboek Advanced versie 2.2 19.900 trefwoorden, 6.400 voorbeelden, 42.900 vertalingen Lingea s.r.o, 2018. Alle rechten voorbehouden. Copyright 2019 Lingea s.r.o.
SEO site checkup

Contacteer ons